Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: djidji на 16 Февруари 2011, 17:29:15 pmЦитат: ford ST на 16 Февруари 2011, 11:06:11 amЦитат: djidji на 15 Февруари 2011, 20:52:07 pmЦитат: SaleSk на 15 Февруари 2011, 20:49:17 pmЈас се извинувам што ке ви се убацам у муабет, но ако малку се разбирате, ке сватите дека со чипување на бензиски агрегат не се добива многу, уличарски кажано, џабе ке си ги фрлите парите...Кај дизел агрегатите муабетот е поинаков...Се добива доста, но и се губи доста...Слушај, јас имам атмосферец бензин и сум ја чипувал. Од 90 КС на 104 КС, од 125 NM на 146 NM, малку ли е за тебе? Druze se dodeka ne ja izmeris razlikata na dino ne mozes da kazes deka si dobil 14hp i 20 nm.Dodeka nemas na hartija djabe ti e deklariranota razlika.Moze da imas 8hp + i malku podobra rabota na motorot poradi k&n filterot ama ne znaes so sigurnost Izmeri na dino i postavi go dokazot bas ke bide interesno da se znae za site na forumov.PozzIma li Dyno u Skopje (Makedonija)? Kade i koga e kalibrirano? Zdravje boze ako idam i letovo nakaj Germanija obavezno ke napravam, 50 evra poveke ili pomalku za eden merak i ne se tolku bitni, pogotovo ako treba da im zatvori covek usta na neverni Toma Kako i da e, treba da se dosredi uste malku izduvot, ama se raboti na slucajot... Imas dino vo Belgrad ako sakas ke ti dogovoram "merenje" tamu Ke dogovoram so moi luge da te precekaat Sala nastrana za Skopje ne sum siguren ama ima dino se razbira vo Belgrad i da ne se lazeme tvojot subjektiven sud ne moze da kaze kolku tocno hp ima plus.Se e relativno dodeka ne izmeris.Zasto ne odis kaj tvoite prijateli vo revochip ne mora da odis do Germanija ako ne se lazam tie ti pisa deka imaat dino
Цитат: ford ST на 16 Февруари 2011, 11:06:11 amЦитат: djidji на 15 Февруари 2011, 20:52:07 pmЦитат: SaleSk на 15 Февруари 2011, 20:49:17 pmЈас се извинувам што ке ви се убацам у муабет, но ако малку се разбирате, ке сватите дека со чипување на бензиски агрегат не се добива многу, уличарски кажано, џабе ке си ги фрлите парите...Кај дизел агрегатите муабетот е поинаков...Се добива доста, но и се губи доста...Слушај, јас имам атмосферец бензин и сум ја чипувал. Од 90 КС на 104 КС, од 125 NM на 146 NM, малку ли е за тебе? Druze se dodeka ne ja izmeris razlikata na dino ne mozes da kazes deka si dobil 14hp i 20 nm.Dodeka nemas na hartija djabe ti e deklariranota razlika.Moze da imas 8hp + i malku podobra rabota na motorot poradi k&n filterot ama ne znaes so sigurnost Izmeri na dino i postavi go dokazot bas ke bide interesno da se znae za site na forumov.PozzIma li Dyno u Skopje (Makedonija)? Kade i koga e kalibrirano? Zdravje boze ako idam i letovo nakaj Germanija obavezno ke napravam, 50 evra poveke ili pomalku za eden merak i ne se tolku bitni, pogotovo ako treba da im zatvori covek usta na neverni Toma Kako i da e, treba da se dosredi uste malku izduvot, ama se raboti na slucajot...
Цитат: djidji на 15 Февруари 2011, 20:52:07 pmЦитат: SaleSk на 15 Февруари 2011, 20:49:17 pmЈас се извинувам што ке ви се убацам у муабет, но ако малку се разбирате, ке сватите дека со чипување на бензиски агрегат не се добива многу, уличарски кажано, џабе ке си ги фрлите парите...Кај дизел агрегатите муабетот е поинаков...Се добива доста, но и се губи доста...Слушај, јас имам атмосферец бензин и сум ја чипувал. Од 90 КС на 104 КС, од 125 NM на 146 NM, малку ли е за тебе? Druze se dodeka ne ja izmeris razlikata na dino ne mozes da kazes deka si dobil 14hp i 20 nm.Dodeka nemas na hartija djabe ti e deklariranota razlika.Moze da imas 8hp + i malku podobra rabota na motorot poradi k&n filterot ama ne znaes so sigurnost Izmeri na dino i postavi go dokazot bas ke bide interesno da se znae za site na forumov.Pozz
Цитат: SaleSk на 15 Февруари 2011, 20:49:17 pmЈас се извинувам што ке ви се убацам у муабет, но ако малку се разбирате, ке сватите дека со чипување на бензиски агрегат не се добива многу, уличарски кажано, џабе ке си ги фрлите парите...Кај дизел агрегатите муабетот е поинаков...Се добива доста, но и се губи доста...Слушај, јас имам атмосферец бензин и сум ја чипувал. Од 90 КС на 104 КС, од 125 NM на 146 NM, малку ли е за тебе?
Јас се извинувам што ке ви се убацам у муабет, но ако малку се разбирате, ке сватите дека со чипување на бензиски агрегат не се добива многу, уличарски кажано, џабе ке си ги фрлите парите...Кај дизел агрегатите муабетот е поинаков...Се добива доста, но и се губи доста...
Цитат: RikiRulz на 15 Февруари 2011, 20:57:44 pmЦитат: djidji на 15 Февруари 2011, 20:52:07 pmЦитат: SaleSk на 15 Февруари 2011, 20:49:17 pmЈас се извинувам што ке ви се убацам у муабет, но ако малку се разбирате, ке сватите дека со чипување на бензиски агрегат не се добива многу, уличарски кажано, џабе ке си ги фрлите парите...Кај дизел агрегатите муабетот е поинаков...Се добива доста, но и се губи доста...Слушај, јас имам атмосферец бензин и сум ја чипувал. Од 90 КС на 104 КС, од 125 NM на 146 NM, малку ли е за тебе? toa ne da e malce, tuku e odlicno ... znaci eve ic da ne pa najmalce 10 ks si dobir i 20 Nm sto e za mene odlicno ... Jas da dobijam 10 ks, i 20 Nm bi bil zadovolenso chip ako dobies 10 ks jas ke ti kupam use edno swifce ))
Цитат: djidji на 15 Февруари 2011, 20:52:07 pmЦитат: SaleSk на 15 Февруари 2011, 20:49:17 pmЈас се извинувам што ке ви се убацам у муабет, но ако малку се разбирате, ке сватите дека со чипување на бензиски агрегат не се добива многу, уличарски кажано, џабе ке си ги фрлите парите...Кај дизел агрегатите муабетот е поинаков...Се добива доста, но и се губи доста...Слушај, јас имам атмосферец бензин и сум ја чипувал. Од 90 КС на 104 КС, од 125 NM на 146 NM, малку ли е за тебе? toa ne da e malce, tuku e odlicno ... znaci eve ic da ne pa najmalce 10 ks si dobir i 20 Nm sto e za mene odlicno ... Jas da dobijam 10 ks, i 20 Nm bi bil zadovolen
Цитат: Blaze ITR на 16 Февруари 2011, 15:24:59 pmЦитат: RikiRulz на 15 Февруари 2011, 20:57:44 pmЦитат: djidji на 15 Февруари 2011, 20:52:07 pmЦитат: SaleSk на 15 Февруари 2011, 20:49:17 pmЈас се извинувам што ке ви се убацам у муабет, но ако малку се разбирате, ке сватите дека со чипување на бензиски агрегат не се добива многу, уличарски кажано, џабе ке си ги фрлите парите...Кај дизел агрегатите муабетот е поинаков...Се добива доста, но и се губи доста...Слушај, јас имам атмосферец бензин и сум ја чипувал. Од 90 КС на 104 КС, од 125 NM на 146 NM, малку ли е за тебе? toa ne da e malce, tuku e odlicno ... znaci eve ic da ne pa najmalce 10 ks si dobir i 20 Nm sto e za mene odlicno ... Jas da dobijam 10 ks, i 20 Nm bi bil zadovolenso chip ako dobies 10 ks jas ke ti kupam use edno swifce ))Bliznace, ja rekov da dobijam bi bil presreken... a ne rekov deka ke dobijam !!!
Bliznace ti sakas shtopovite da mi gi gledas ? )))))