Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
A common modification on the Stagea is to fit it with an R34 skyline front, in effect making a 4 door R34 wagon. The Stagea is the only four wheel drive manual transmission Nissan on the R33 platform with the RB25DET engine. Presumably, a 5-speed 4WD Skyline equipped with an RB25DET would have been too close in performance to the much more expensive GT-R. There was also an Autech Stagea, the 260RS released with full GT-R running gear, the RB26DETT engine, body kit, 17" BBS style alloys, GT-R instrumentation, and manual transmission.
..slabost mi e modelov.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Stratro на 20 Декември 2011, 10:55:22 am..slabost mi e modelov.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)значи крај... појако од ова здравје едноставно,чувство на моќ кога ја гледам колава... цитирам и не ја тргам сликата,за да видат сите што е кола
Што боја е ова на Бмв-во Зелен никел )))))
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)