Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: ViksaSk на 29 Декември 2011, 02:35:02 amЈа мислам дека е тамче некое или што знам камион некој МАН или ВОЛВО знаеш да му се најде и еден предлог да го најдеме велештрумф и да го притиснеме да каже по секоја цена :DеххехехееТопло/ладно, топло/ладно, све че признаам!! Ај малце да стесниме избор... Реков дека ќе биде караванче, така да, Audi A4 2.0 TDI, Alfa Romeo 159 JTD SW и Volvo V40... И у план Б - Форд Мондео 2.0 TDCI караван... Е сеа више, ај шел сеј ноу мор!
Ја мислам дека е тамче некое или што знам камион некој МАН или ВОЛВО знаеш да му се најде и еден предлог да го најдеме велештрумф и да го притиснеме да каже по секоја цена :Dеххехехее
Што е со сите невести на форумов ?
Ајде Рики зимај го леонот на Зеро сега!
Цитат: Bojan j на 29 Декември 2011, 00:28:36 amШто е со сите невести на форумов ? Контрола
Епа ај да напраиме анкета,да гласаме,да видиме дали ќе погодиме.Ила па ајде кажете веќе не ја бива вака!
ништо не купил, "комунистиве уште ве лажааа"
Цитат: MarceCvarce на 29 Декември 2011, 10:38:54 amништо не купил, "комунистиве уште ве лажааа" Темата е „Што ЌЕ купи“, не „што купил“