Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 29 Декември 2011, 01:00:18 amИ Тоше со клиото вика боље е, ја уште не сум пробал имам стар бензин, денес како луд се возам низ град 100 км направив имам уште за 100 км ако имаш стар дај ми литар јас немам ни за до пумпа
И Тоше со клиото вика боље е, ја уште не сум пробал имам стар бензин, денес како луд се возам низ град 100 км направив имам уште за 100 км
Цитат: IvO на 29 Декември 2011, 01:02:28 amЦитат: RikiRulz на 29 Декември 2011, 01:00:18 amИ Тоше со клиото вика боље е, ја уште не сум пробал имам стар бензин, денес како луд се возам низ град 100 км направив имам уште за 100 км ако имаш стар дај ми литар јас немам ни за до пумпа Имам, да поминам после работа да ти дадам едно... 7-8 литра... и така имам 1/4 од резерварот
дизелот е истиот лепенката на пумпата е различна барем засега.Да не мислите дека го смениле одма горивото??
Цитат: MarceCvarce на 29 Декември 2011, 10:09:12 amдизелот е истиот лепенката на пумпата е различна барем засега.Да не мислите дека го смениле одма горивото??Можи првин ги наполниле пумпите со новото гориво, па после праваат промоција.
Ultra 100, турено 500 денари, ќе видиме резултати. Дали е ново, или старото со лепенка, појма неам
Дојдов до Макпетрол бензиска, зјапав во не пола саат чекајќи го колегата и ми текна на коментарот, истото гориво е со сменета напеница...и ми се одмили ....одма....па уште среде Скопје ...ште почакам уште троа ас !