Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MarceCvarce на 29 Декември 2011, 10:09:12 amдизелот е истиот лепенката на пумпата е различна барем засега.Да не мислите дека го смениле одма горивото??+1Како што кажа велештрумф "Лукоил ги искина со ЕКТО горивата..." па мораа и они да измислат сличен маркетиншки трик. Порано работев во печатница па убаво знам колку 'оригинални' производи има на нашиот пазар, од сокови, сјаеви па до уље, адитиви и слично...Која е логиката да ти дадат екстра поквалитетно гориво за иста цена.Инаку имам пробувано од ЕКТО полн резервоар (55литра од 60) не да ставам 500ден. па да правам споредби.Осетив разлика само во работењето на моторот порамномерно посмирено некако работи.
дизелот е истиот лепенката на пумпата е различна барем засега.Да не мислите дека го смениле одма горивото??
кај мене нема ништо различно....може налетав на пумпа со сменета лепенка
Со 100- тка Џиџи ?
Да, со 100-ка.
Цитат: MarceCvarce на 02 Јануари 2012, 22:04:54 pmкај мене нема ништо различно....може налетав на пумпа со сменета лепенка Исто и кај мене
Има во Карпош 3/4 една ...
Џиџи, на која наточи ?
ЦитатЏиџи, на која наточи ?На МП на Партизанска, до Румунска болница.