Автор Тема: NBA  (Прочитано 72436 пати)

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Одг: NBA
« Одговори #555 на: 23 Јануари 2015, 17:05:58 pm »
Со списокот на пазар и дур не купиш се, не се враќај   8)

www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #556 на: 24 Јануари 2015, 10:24:57 am »

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5345
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #558 на: 24 Јануари 2015, 13:10:10 pm »

Патем, генијална спрдачина:
http://pixel.mk/sport/kosharka/koga-kje-gi-spoish-kobi-i-frozen

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #559 на: 25 Јануари 2015, 00:15:10 am »
Ги отепал начисто! Голден Стејт се фантастична екипа сезонава, прави контендери и баш би ми било кејф, а и убаво би било за промена да гледаме финале помеѓу нив и Атланта.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #560 на: 30 Јануари 2015, 12:10:41 pm »
Not a valid youtube URL
Од 01:30 па надаље, муабетот за чекорите од некни... Стварно не ги разбирам судииве.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Van

• Сениор
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #561 на: 30 Јануари 2015, 13:31:39 pm »

Се дешаваат грешки, а и генерално не се замараат премногу со чекори. Во последниот случај изгледа мислеше дека одбранбениот играч блокирал.

Судењето во кошарката и не е така лошо како во други спортови. Еве ракометот... нема конкретен временски лимит за напад, туку судијата од џеб го вади. До пред некое време ни времето не го запираа на подолги застои.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #562 на: 25 Февруари 2015, 12:53:31 pm »
Еве убаво доловено со какви дегени си има работа моментално човекот.

Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #563 на: 25 Февруари 2015, 16:15:36 pm »

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1277
« Одговори #564 на: 02 Март 2015, 14:54:26 pm »
Јако беше вчера, заслужена победа за Рокетс.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #565 на: 02 Март 2015, 14:58:37 pm »
Ебати јакото... Све „тепачишта“ ебаго беља... Ќе беше интересно после толкава негатива Кливленд да тепаше у продолжение, ама не му беше денот на Леброн.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Darkovski

• Редовен
« Одговори #566 на: 02 Март 2015, 15:37:46 pm »
Не заслужија да тепаат тие според мене, поише Рокетс ја водеа утакмицата, а Леброн многу ме изнервира со раката на Beverley, C. Ronaldo во НБА

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #567 на: 02 Март 2015, 16:02:37 pm »
Без разлика кој заслужил да победи, кој не, на ништо не личеа неколку понашања на играчи на Хјустон. За Леброн, или ќе требаше да легне врз него, или да се задржи на тој начин. По мене, Беверли малку превише издраматизира, без никаква потреба. После тоа, Харден и Ариза му се цепаа на Маслоу. Да, чоекот направи фаул, и ок, се тргна настрана... Овие, шта да ти причам бе, гето мадафаказ. И на крај, на што личеше клоцата на Харден у муда на Леброн??

Не знам кој го имаше кажано, дали Крис Рок или некој друг, ама идеше нешто као "You may get out of the ghetto, but the ghetto will not get out of you". Понашањето на Харден, Ариза и пар други беше баш такво, уличарско.

Отсутен Darkovski

• Редовен
« Одговори #568 на: 02 Март 2015, 16:24:20 pm »
Не викам не, ама овде у нашава кошарка ко има такво понашање(а многу го има) не викаме уличарско примитивно и слично, туку дека сме оставиле срце на терен. Црнциве ќе покажа малце емоции и одма гето уличари :) Да глупо беше и непотребно ама ја не се сложувам со тебе дека сакаше да се задржи само James, може се задржа у старт ама ја остави раката и забележително беше дека употреби сила врз него, Харден исто направи неспортски потег ама поише од одмазда, Леброн прв почна да се понаша ко Кинг Конг.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #569 на: 02 Март 2015, 16:36:32 pm »
Наша кошарка не сум гледал многу долго време, не глеам поента. Едно е да оставиш срце на терен, да играш колку што можеш и не можеш, друго е да се понашаш ко да си у некоја уличка у Бруклин.

Што знам, мене ми личеше као да Беверли се улета да стане, додека има животиња непосредно над него. Али океј, двајцата јадеа технички заради тоа.

Харден... не знам што да кажам за тој чоек... Несомнено дека е талент, али у поише наврати има покажано дека е шупак со понашањето.