Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Stratro на 01 Јули 2018, 21:00:04 pmКоа сме кај ѕвездиве, и супермен во лигана легенди дпбро се стокмил, само не можам да го најдам баш тој дел.
Луѓе некоја продавница во Солун за сумплементи добра знаете ли. Сакам да си купам работи, па да си вратам такс фри,АКо знае некој да ми пушти и координати со локацијаДолжам пивце
Цитат: malinamamun на 13 Јули 2018, 14:27:41 pmЛуѓе некоја продавница во Солун за сумплементи добра знаете ли. Сакам да си купам работи, па да си вратам такс фри,АКо знае некој да ми пушти и координати со локацијаДолжам пивцеНе сум сигурен дека некој од нив работи со такс фри, би рекол дека е доста нетипично такс фри за суплементи.
Цитат: Dodo на 13 Јули 2018, 15:57:05 pmЦитат: malinamamun на 13 Јули 2018, 14:27:41 pmЛуѓе некоја продавница во Солун за сумплементи добра знаете ли. Сакам да си купам работи, па да си вратам такс фри,АКо знае некој да ми пушти и координати со локацијаДолжам пивцеНе сум сигурен дека некој од нив работи со такс фри, би рекол дека е доста нетипично такс фри за суплементи.Па и не мора да работи со такс фрее. Битно да ја најдам. Отидов пред 2 недели ама многу врнеше и не излегов од кола, а и немав во мене мапа да проверам. Па пред да се фрлам на гоогле викам да не има некој да не знае продавница и да зимал од неа во Солун
Цитат: malinamamun на 14 Јули 2018, 00:42:07 amЦитат: Dodo на 13 Јули 2018, 15:57:05 pmЦитат: malinamamun на 13 Јули 2018, 14:27:41 pmЛуѓе некоја продавница во Солун за сумплементи добра знаете ли. Сакам да си купам работи, па да си вратам такс фри,АКо знае некој да ми пушти и координати со локацијаДолжам пивцеНе сум сигурен дека некој од нив работи со такс фри, би рекол дека е доста нетипично такс фри за суплементи.Па и не мора да работи со такс фрее. Битно да ја најдам. Отидов пред 2 недели ама многу врнеше и не излегов од кола, а и немав во мене мапа да проверам. Па пред да се фрлам на гоогле викам да не има некој да не знае продавница и да зимал од неа во Солун Во Солун ја знам SportFood, на стотина метри пред Moto Маркетот се наоѓа. Мислам дека имаат вебсајт ќе најдеш локација, ама не знам колку поевтино би ти испаднало да земеш од Грција, цените горе долу би требало да се тие.