Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@ДениА кај ти е крива и контра? Само рамна ли ќе креваш?
Зошто ногарката ти е наопаку?
не бе нејќам 30 кила да ослабам,нешто онака колку да потпомогне во процесот
Ова јас го земав и задоволен сум.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
предложете некој топач,пред 2-3 години испив пола пакување Ultra ripped од get ready и бев доста задоволен па се мислам пак тој да го земам
Цитат: Smichka на 18 Март 2013, 19:56:41 pmпредложете некој топач,пред 2-3 години испив пола пакување Ultra ripped од get ready и бев доста задоволен па се мислам пак тој да го земамЕве ти еден топач од мене, сегде го има а може и ти го имаш у гаража или во подрум? Се додека не го мрднеш дупето џабе ќе топиш, се што ќе успееш да стопиш со седење и со хемија ќе ти се врати како бумеранг! А дури и фазла мошеж да натопориш килца од претходно! Ем кардиоваскуларниот систем ќе ти рече Фала многу !
Цитат: Smichka на 19 Март 2013, 00:30:20 amне бе нејќам 30 кила да ослабам,нешто онака колку да потпомогне во процесотПази да не ослабеш 30кг!!! Тепаат кој неќе!!!Цитат: Chlink на 19 Март 2013, 00:40:56 amОва јас го земав и задоволен сум.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Задоволен во кој поглед?