Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: nestor04 на 08 Ноември 2024, 13:58:20 pmТроши ко тенк, тежи ко тенк, одржувањата се скапи како да возиш Лексус РХ 2024та. ГЛЕ не сум возел. Инаку е наследник на МЛ.Имаш некој познаник што има Lexus RX? Јас имам двајца другари, браќа се и двајцата имаат Lexus RX450h и сервисите не се воопшто ефтини.Задни дискови и плочки исто се некоја смешно висока цена. А ако нешто закачиш на пример од пластики, едниот од нив еве закачи неш на автопат и ја менуваше заштитната долна маска на предниот браник со украсните лајсни и цените беа смешно високи, а и нема нешто голем избор на делови половни за нив.А механичките делови неможеш да ги смениш на своја рака зошто колата има 10 год гаранција па потребно е да се сервисира само во Тојота за да важи гаранцијата.
Троши ко тенк, тежи ко тенк, одржувањата се скапи како да возиш Лексус РХ 2024та. ГЛЕ не сум возел. Инаку е наследник на МЛ.
Цитат: Sase_91 на 08 Ноември 2024, 18:02:26 pmЦитат: nestor04 на 08 Ноември 2024, 13:58:20 pmТроши ко тенк, тежи ко тенк, одржувањата се скапи како да возиш Лексус РХ 2024та. ГЛЕ не сум возел. Инаку е наследник на МЛ.Имаш некој познаник што има Lexus RX? Јас имам двајца другари, браќа се и двајцата имаат Lexus RX450h и сервисите не се воопшто ефтини.Задни дискови и плочки исто се некоја смешно висока цена. А ако нешто закачиш на пример од пластики, едниот од нив еве закачи неш на автопат и ја менуваше заштитната долна маска на предниот браник со украсните лајсни и цените беа смешно високи, а и нема нешто голем избор на делови половни за нив.А механичките делови неможеш да ги смениш на своја рака зошто колата има 10 год гаранција па потребно е да се сервисира само во Тојота за да важи гаранцијата.One of the reasons why I chose Arteon over ES300h.And the boot space afcourse.
Немам познаник. Како одат цените за каросериски делови?Гледам дека дискови скоро и да нема.