Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 893621 пати)

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 440
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #2355 на: 08 Февруари 2018, 09:08:18 am »
@Deni не си го приметил едитот таму се корегирав. Сепак треба да се има во предвид дека за некој месец излага новиот фокус и ако сакаат да чистат лагер ќе треба да се симнат цениве минимум за иљадарка две.
Црвениот фокус е ST line и многу добро изгледа.

Мене пред две недели ми пратија понуда за црвен 1.5 TDCI ST-Line, со нешто ситно плус опрема, 17,600ЕУР.Уште да не беа педери и да носеа ST :(

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #2356 на: 08 Февруари 2018, 09:14:06 am »
Нема веќе носење. Имаш бел ST-Line на лагер. Пери носи.

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
« Одговори #2357 на: 08 Февруари 2018, 09:23:14 am »
Нема веќе носење. Имаш бел ST-Line на лагер. Пери носи.

Дизел, 1.5, ST-Line..... не фала :)

Јас ги прашував за ST бензин, со ST-line не се лажам :P

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2358 на: 08 Февруари 2018, 09:25:45 am »
Епа здравје следниот тогаш, касно е веќе за нарачување. Можеше до пред месец дена да се нарачува.

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
« Одговори #2359 на: 08 Февруари 2018, 09:29:14 am »
Епа здравје следниот тогаш, касно е веќе за нарачување. Можеше до пред месец дена да се нарачува.

Ќе се почека ако треба не е страшно, само не знам дали ST ќе носат, или ST-Line само ќе биде.

Мене ми рекоа дека од август ќе ги имаат новите модели, ама претпоставувам со цени ќе забегуваат малце на почеток.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2360 на: 08 Февруари 2018, 09:34:32 am »

Ќе се почека ако треба не е страшно, само не знам дали ST ќе носат, или ST-Line само ќе биде.

Мене ми рекоа дека од август ќе ги имаат новите модели, ама претпоставувам со цени ќе забегуваат малце на почеток.
Официјално е од Август, ама и Фиестата требаше Август. Многу пореално е Ноември. А секако дека СТ ќе има. Само прво треба да искочи СТ, а тој нема да е искочен сигурно одма туку отпосле. А ако некој нарачува ѕверски аута кај нас тоа е Мида. Мустанг имаат во салон моментално, РС шиткаат комшијава си го вози, носеа и СТ фиеста љиљаковата, само кај нас побарувачката е толкава, неможе да очекуваш којзнае колку продадени примероци. Ама дека носат - се разбира дека носат, и ќе носат.

Друга работа е што ЕУ моментално ги влече повеќето бензинци од сите модели на коли. Поготово екобуст и новите ТСи. И е тепачка да се дојде до модерен бензинец. Фиеста нема сеуште бензин, а еве февруари дојде. Неможе да постигнат со екобустот во глобални рамки. Ако сакаш СТ реално очекувам да можеш да го земеш некаде За 1 година од сега.

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
« Одговори #2361 на: 08 Февруари 2018, 10:00:33 am »
Дени добро што спомна за побарувачката на бензинци во ЕУ, затоа и ми беше муабетот чистат лагер на дизелаши а цениве и не се баш "акциски". Кога ја видов рекламата одма направив моја математика :( 1.0 EcoBoost 125ks во "топ" опрема 17.300-4.000=13.300€ и одма се јавив да проверам ако има турбо бензинец по таа цена да капарисам едно, ама јебига тоа да ти било само реклама а ја нечитам што пишува со ситни букви. Мада нема везе ќе почекам уште некој месец и ако паднат цените на задоволително ниво ваљда ќе падне едно ново фокусче :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2362 на: 08 Февруари 2018, 10:52:23 am »
Фокусот е фантазија од кола, и јас го гледав со 1.5tdci 120кс конкретно. Моторот е фантазија и ќе биде во некоја моја следна кола. Мењачот е фантазија, командите се милина. Потрошњата е фантазија. A oпшто фокуот е милина за возење, за суспензија, за командање, за кривини, за се е врв. Поготово со СТлине седиштата.

Многу коли возев баш од овие реалниве, и фокусот ST-Line е моментално без никаква конкуренција. Само работата е што го има само бел. Иако многу добро изгледа и бел, сепак не е боја која мене ми се допаѓа. Имаше Црвен, кој се продаде кој беше поокеј боја. И имаше сив што се шитна прошла недела. Сивиот е перверзно добар.

Јас на твое место не би чекал. Затоа што лагерот е тој што е. И е бајаги мал со оглед на тоа што ќе треба да тера 7-8 месеци тој лагер. Ќе ги снемува добрите модели први. Еве исто како што Сивиов си го лапна дечкото, и како што Црвениот си отиде и останаа бели. Изборот ќе ти се смалува. Оди сега. Види што има и што те занима. Земи направи муабет. Голема е веројатноста да најдеш нешто соодветно како за тебе, а понатака се помалку и помалку.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
« Одговори #2363 на: 08 Февруари 2018, 10:59:00 am »
Неопростиво ружна задница бе Дени...

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
« Одговори #2365 на: 08 Февруари 2018, 11:05:40 am »
@Deni нема попуст за бензинци а дизелот ми е скап (1,5 TDCi , 95ks за 15.400€) едино со класниот да средите за додатен попуст :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2366 на: 08 Февруари 2018, 11:28:00 am »
http://www.peugeot.com.mk/ponudi/lager
Точно така од понеделников почна попустот таму. Многу битна работа кај 308 фејслифт е што доаѓа со проектори во фаровите и лесно се додава ксенон. Го возев 1.2 турбо бнезинот и е стварно добар со потрошња. А и цената е релативно океј. Дизелите се околу 1500-2500евра поскапи. Имаат неколку возила на лагер. 308мицата е стварно супер според мене. Единствено што не ме бендисува е менувачот кој е груб во споредба со некои конкуренти. Инаку аутцето е за мерак. Има и SW верзија во салон со многу убава боја.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2367 на: 08 Февруари 2018, 11:32:33 am »
Неопростиво ружна задница бе Дени...
Мене ми се допаѓа целата кола. А особено со ваква задница: :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #2369 на: 08 Февруари 2018, 11:41:48 am »
Никако со таа фаца. Ни-ка-ко.