Фокусот е фантазија од кола, и јас го гледав со 1.5tdci 120кс конкретно. Моторот е фантазија и ќе биде во некоја моја следна кола. Мењачот е фантазија, командите се милина. Потрошњата е фантазија. A oпшто фокуот е милина за возење, за суспензија, за командање, за кривини, за се е врв. Поготово со СТлине седиштата.
Многу коли возев баш од овие реалниве, и фокусот ST-Line е моментално без никаква конкуренција. Само работата е што го има само бел. Иако многу добро изгледа и бел, сепак не е боја која мене ми се допаѓа. Имаше Црвен, кој се продаде кој беше поокеј боја. И имаше сив што се шитна прошла недела. Сивиот е перверзно добар.

Јас на твое место не би чекал. Затоа што лагерот е тој што е. И е бајаги мал со оглед на тоа што ќе треба да тера 7-8 месеци тој лагер. Ќе ги снемува добрите модели први. Еве исто како што Сивиов си го лапна дечкото, и како што Црвениот си отиде и останаа бели. Изборот ќе ти се смалува. Оди сега. Види што има и што те занима. Земи направи муабет. Голема е веројатноста да најдеш нешто соодветно како за тебе, а понатака се помалку и помалку.