Автор Тема: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...  (Прочитано 890101 пати)

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Одг: Кампањи, попусти, промотивни акции, добри понуди ...
« Одговори #2280 на: 14 Декември 2017, 10:32:09 am »
https://www.euroncap.com/en/results/skoda/karoq/28527

Inaku osnoven Stonic ima 3 dzvezdi, a so dodatoci 5 :)

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #2281 на: 14 Декември 2017, 10:32:42 am »
А што ти мењаат перничиња толку. Камиказа ќе се праиш? Со какви коли сме израснати без серва, без перници без абс едино југо имаше опрема ќебе за зимоска ако ти е ладно. ;D

порано и на коњи се јаваше па тоа не значи дека треба да останеме 100 години назад.

утре патници ќе имаш позади, недај боже на нашиве забегани патишта да те зачука некој таму па да видиш што ти мењаат завеси и сите останати воздушни перничиња кои ги кратат во опремата за да мислиш дека за добра цена си ја купил колата

E bash taka !!!

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7123
  • Бенве сие бенве
« Одговори #2282 на: 14 Декември 2017, 10:36:13 am »
На пола од увезеиве исечени им се вие се испотресовте за нова кола :)

Отсутен Inter1

• Редовен
« Одговори #2283 на: 14 Декември 2017, 10:40:21 am »
 Jas i za na staro se potresuvam, a za novo za plus 15-20k za site pari se potresuvam

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #2284 на: 14 Декември 2017, 11:21:45 am »
А што ти мењаат перничиња толку. Камиказа ќе се праиш? Со какви коли сме израснати без серва, без перници без абс едино југо имаше опрема ќебе за зимоска ако ти е ладно. ;D

порано и на коњи се јаваше па тоа не значи дека треба да останеме 100 години назад.

утре патници ќе имаш позади, недај боже на нашиве забегани патишта да те зачука некој таму па да видиш што ти мењаат завеси и сите останати воздушни перничиња кои ги кратат во опремата за да мислиш дека за добра цена си ја купил колата

Е#емти живот ако мислам што може да ми случи. Не дај боже да ме здрви од позади, не дај боже да ме опљачка, убие...пак ебемти живот и слобода.
Ако гледаш така дај и пиштоли да носиме не дај боже може да те застрела некој.
Марјан е во право. Возиме канти од германија( не секој) што се склапани/расклапани, пола не ни имаат.
Ова е мое мислење со кое нема ни ти ниту пола форум да се согласиш.
Јас сакам да влезам во кола со жена, деца и да се возам, последно нешто што сакам да ми текне е што ако ме здрви некој.

Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #2285 на: 14 Декември 2017, 11:23:58 am »
Па добро, валидно, ама веројатно ако влезеш во кола која котира како побезбедна, би се осеќал поубаво и посигурно, и посамоуверено дека си направил сѐ што можеш да ја заштитиш твојата фамилија на пат, без разлика дали ќе ти текне „што би, ако би“ или не.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
« Одговори #2286 на: 14 Декември 2017, 11:25:26 am »
@Tesla  правиме муабет за секојдневни ситуации и за работи кои веќе поголем дел ги нудат како стандард и како сите тие работи сигурносни во кола и те како вршат работа.

А не за крајности дека ако утре удри метеор да имам ракета да полетам.

никој не ти посакува да те удри некој, ама со оглед на реалноста и тоа што го гледаме шансите за тоа да се случи се многу реални на било кој од нас.

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
« Одговори #2287 на: 14 Декември 2017, 13:35:35 pm »
Jas bidejki vozam dete vo kola, stalno mislam kako najveke da bide zastiteno, za ne daj boze.
Normalno deka ne mislis deka nesto ke se sluci, no ako se sluci nejkam da ofkam posle deka ne sum napravil se za da go zastitam semejstvoto.
Zatoa bez problem dadov 13.000 denari za detsko sediste. Da imase podobro, a so toa neli bi se podrazbiralo i poskapo, bi dal I povekje.
Isto e ako kupuvam nova kola (btw. ako za nea davam 20.000eur), nema voopsto da razmisluvam za nesto sto e so 4x airbags.

Отсутен Bravo

• Редовен
  • Пораки: 2522
« Одговори #2288 на: 14 Декември 2017, 15:21:06 pm »
Jas bidejki vozam dete vo kola, stalno mislam kako najveke da bide zastiteno, za ne daj boze.
Normalno deka ne mislis deka nesto ke se sluci, no ako se sluci nejkam da ofkam posle deka ne sum napravil se za da go zastitam semejstvoto.
Zatoa bez problem dadov 13.000 denari za detsko sediste. Da imase podobro, a so toa neli bi se podrazbiralo i poskapo, bi dal I povekje.
Isto e ako kupuvam nova kola (btw. ako za nea davam 20.000eur), nema voopsto da razmisluvam za nesto sto e so 4x airbags.

Тоа со детските седишта има голема улога и маркетингот. Едино предноста е накај исофикс седиштата пошо се побезбедни. Другите шо се врзуваат со каиш генерално сите се со иста или слична маргина у однос на безбедност. Зборам за брендови, не за седишта од Џамбо.

Отсутен Ford Fikus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 421
  • Ford Focus 1.4 mk2.5
« Одговори #2289 на: 14 Декември 2017, 15:26:52 pm »
Како бе бројот на воздушните перничиња не е битен? Каде со овој памет, м?

Отсутен Bumb

• Редовен
  • Пораки: 1196
« Одговори #2290 на: 17 Декември 2017, 12:40:29 pm »
Дај препорачајте некоја добра понуда,акција што е за кола, хечбег, на рати до макс 200еу. Да не прател некој понуди па гледал пред брзо време?
« Последно менување: 17 Декември 2017, 12:46:47 pm Bumb »

Отсутен D_NazGUL

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 134
  • Come to the dark side - We have cookies!
« Одговори #2291 на: 17 Декември 2017, 13:03:06 pm »
Дај препорачајте некоја добра понуда,акција што е за кола, хечбег, на рати до макс 200еу. Да не прател некој понуди па гледал пред брзо време?
Провери Шкода.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zastava 101 >> Daewoo Matiz >> KIA Ceed >> Audi A3 >> VW Passat Variant >> Peugeot 508

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #2292 на: 18 Декември 2017, 09:05:24 am »
има и Леон 187 евра/рата

рачунај секоја кола можеш да ја купуиш за 200 евра рата, битно колку години сакаш да плаќаш рати,

мерцедес = засекогаш :D
овие до кај 17к евра едно 5-7 годиин

Присутен BraneMKD

• Редовен
  • Пораки: 1156
« Одговори #2293 на: 18 Декември 2017, 09:13:44 am »
Тоа со Леонот и 187е рата е превара, бар јас кога гледав. Ако добро памтам требаше да се плати големо учество на почеток, да се плаќа 5-7 години по 187е и после пак да се плати огромна рата како финална. :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #2294 на: 18 Декември 2017, 09:19:58 am »
лизинг е тоа од Порше затоа ти изгледа така а вкупно и незнам колку ќе те чини ама дека прашаа за до 200 евра