Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што е тоа и кај има да се купи?
Цитат: Sase_91 на 15 Февруари 2012, 12:12:39 pmМожно е и тоа, одлично е за мој вкус кај мене озвучувањето. Имам 12 звучника сосе високотонците, вуфер на задната полица и појачало во левата преграда на ѓепекот. Како и да е со здравје да си слушаш на новите звучки. Инаку колку км му направи, како си задоволен од колата, импресии што и да е ? Потрошувачка, дали си задоволен од перформансите ?Ти кажувам така беше кај мене изведено озвучувањето. А општо од колата освен некои вакви глупости сум презадоволен.До сега има 2100км. Од потрошувачката сум исто задоволен. Во град троши околу 8-9л а на отворено 5.5л и тоа во овие зимски услови. Моторчето е сосем доволно како што го опиша ти со тоа што не би ми сметало да имаше и 170кс во одредени моменти .До сега најслаба точка дефинитивно беше озвучувањево. А кажи ако им отидам во Ауди, да им кажам севиштата предни да се заменат со спортски, би имало шанса да се сложат или џабе да не одам? Нешто татко ми го мачат, не му се баш најудобни, на пат кога бевме се пожали, му фали изгледа лумбарна потпора.
Можно е и тоа, одлично е за мој вкус кај мене озвучувањето. Имам 12 звучника сосе високотонците, вуфер на задната полица и појачало во левата преграда на ѓепекот. Како и да е со здравје да си слушаш на новите звучки. Инаку колку км му направи, како си задоволен од колата, импресии што и да е ? Потрошувачка, дали си задоволен од перформансите ?
Знам знам , но мислев на одпадите дали има некој растурени, мавнати, без документи како нашите растурени.
Цитат: Sase_91 на 15 Февруари 2012, 21:16:17 pmЗнам знам , но мислев на одпадите дали има некој растурени, мавнати, без документи како нашите растурени.Идат ли и спортски седишта во S-Line пакетот, или само спојлери се?