Автор Тема: Масовно крадење на стари возила???  (Прочитано 42280 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Одг: Масовно крадење на стари возила???
« Одговори #225 на: 28 Октомври 2012, 14:13:01 pm »
и за тоа има решение
во станица ќе каже дека паднал по скали

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2209
« Одговори #226 на: 28 Октомври 2012, 14:34:34 pm »
За 24 часа макс.  колата е на делови,и никад нема да ја најдеш.Само да не те снајде.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695
« Одговори #227 на: 28 Октомври 2012, 14:44:12 pm »
ne sekogash gi kradat za rasturane ponekogash ja kradat i ja vozat dodeka ima gorivo i poslem i zemaat ona sto im e potrebno i ja ostavat slucaj imashe sega pred nekoj mesec na covekot opel astra karavan benzinec so plin tri pati mu ja ukrale tri pati ja naoga na razlicni lokacii i covekot posle tretiot pat strav mu beshe da stavi plin na kolata da ne mu ja ukradat i na kraj se reshil ja prodal za evtini  pari

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #228 на: 28 Октомври 2012, 15:54:05 pm »
Грешка си просечна плата 30 000денари била...За кого како мислам јес да 70% од луѓево за 200евра работат
Во Скопје можеби ви е 30 000 ден плата ама кај мене во Кочани е третина од таа плата и тоа се смета за висока плата да знаеш :) и оди пак искарај го месецот :)
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5080
« Одговори #229 на: 28 Октомври 2012, 16:22:51 pm »
Епа и во скопје е толку па сеа ти види кај е потешко да преживееш

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
« Одговори #230 на: 28 Октомври 2012, 16:26:48 pm »
Епа и во скопје е толку па сеа ти види кај е потешко да преживееш
i sekade plakas parking i se e poskapo otkolku kaj tebe....
ali parite ne se problem se ima samo pari nema :D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #231 на: 28 Октомври 2012, 16:34:02 pm »
ne sekogash gi kradat za rasturane ponekogash ja kradat i ja vozat dodeka ima gorivo i poslem i zemaat ona sto im e potrebno i ja ostavat slucaj imashe sega pred nekoj mesec na covekot opel astra karavan benzinec so plin tri pati mu ja ukrale tri pati ja naoga na razlicni lokacii i covekot posle tretiot pat strav mu beshe da stavi plin na kolata da ne mu ja ukradat i na kraj se reshil ja prodal za evtini  pari

Истово му се деси на еден од кај мене со голф 4. Од двор му ја украле во 12 преку ден! 
Алфи, полиции, триста чуда дојдоа и му кажаа дека најверојатно веќе е растурена комплет. После незнам како си ја најде на 15 км во некоја нива оставена.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55048
  • Махер
« Одговори #232 на: 28 Октомври 2012, 19:51:42 pm »
Грешка си просечна плата 30 000денари била...За кого како мислам јес да 70% од луѓево за 200евра работат
Во Скопје можеби ви е 30 000 ден плата ама кај мене во Кочани е третина од таа плата и тоа се смета за висока плата да знаеш :) и оди пак искарај го месецот :)
Ахаххахаххаха колку не е!!! Убаво си кажа никола, 70% работат за 200 евра. Остатокот за 8000денари или за 45.000евра месечно -зависи.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #233 на: 28 Октомври 2012, 19:56:58 pm »
Остатокот за 8000денари или за 45.000евра месечно -зависи.

тоа е тоа

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #234 на: 28 Октомври 2012, 20:04:45 pm »
нас пред гаража ни украдоа форд мондео караван.. донесена за поправање, а тој што ја донесе има локал еден од нашата гаража на некои 30 метра... и другари виделе кога влегле непознати момци ја запалиле пошто клучот у брава му беше, се заглавуваше ако го извадиш, и пртрчуваат ама касно, овие веке запалија и отидоа.. едниот од нив се враќа назад со трчање ја пали својата кола за да тргне по нив а другиот доаѓа и ни кажува на нас... истрчуваме ние надвор и гледаме на 500-600 метри од нас колата застанува и момциве излагаат од кола и бегаат...  ПА ДОБРО БЕ... колата на сервис беше донесена ебате беља, сигурно заради нешто што е расипано е донесена а не заради така да си стои...

а дефектот за што беше донесена... уствари проблем имаше што му мрзнеше расплињачата ;D ;D испадна проблемот и идеален спас во ситуацијава... ама крив си е сопственикот на колата... миљон пати му рековме да си купи брава да му се смени, брзо иде тоа, дека кад тад ке му ја украдат колата пошто клучот у брава му стои а со даљинското ја заклучува... после дешавкава уште истиот ден донесе брава ;D БАЛКАНШТИНА ебате беља.. кога курот на гз ке дојде тогаш го решаваме проблемот... :o
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14381
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #235 на: 28 Октомври 2012, 20:06:56 pm »
А оти демек немате ‘манато‘ возило да се услужите или да се повозите и да го оставите  ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
« Одговори #236 на: 28 Октомври 2012, 20:09:58 pm »
вие за коли крадење кажвате , за мафијата од кај мене во маало то е мачкина кашлица ..  виното заедно со комината ми го кренаја од под џам, а јас изгледа спиев ко заклан и ништо не сетив и шо е најинтересно .. бурето на крај го наполнале со вода за никој да не забележи дека фали нешто ;D
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #237 на: 28 Октомври 2012, 20:11:33 pm »
А оти демек немате ‘манато‘ возило да се услужите или да се повозите и да го оставите  ;D

а ти?
да, дефинитивно... ама од татко ми бог да го прости, од бабами и дедо ми бог да ги прости... ама тоа беа други времиња... глеј сега копиљаци малолетни крадат коли од дома и се закуцуваат  пошто не се тоа лади и застави туку се бесни коли...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
« Одговори #238 на: 28 Октомври 2012, 20:15:17 pm »

а ти?
да, дефинитивно... ама од татко ми бог да го прости, од бабами и дедо ми бог да ги прости... ама тоа беа други времиња... глеј сега копиљаци малолетни крадат коли од дома и се закуцуваат  пошто не се тоа лади и застави туку се бесни коли...

башка што тогаш немаше ни 20% сообраќај него денес.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #239 на: 28 Октомври 2012, 20:15:56 pm »
тоа е башка муабет... тоа е времето за кое некои од постарите членови на форумот го зборат дека навечер после 22 часот сите семафори трепкаа на портокалово т.е. се гасеа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk