ne sekogash gi kradat za rasturane ponekogash ja kradat i ja vozat dodeka ima gorivo i poslem i zemaat ona sto im e potrebno i ja ostavat slucaj imashe sega pred nekoj mesec na covekot opel astra karavan benzinec so plin tri pati mu ja ukrale tri pati ja naoga na razlicni lokacii i covekot posle tretiot pat strav mu beshe da stavi plin na kolata da ne mu ja ukradat i na kraj se reshil ja prodal za evtini pari
нас пред гаража ни украдоа форд мондео караван.. донесена за поправање, а тој што ја донесе има локал еден од нашата гаража на некои 30 метра... и другари виделе кога влегле непознати момци ја запалиле пошто клучот у брава му беше, се заглавуваше ако го извадиш, и пртрчуваат ама касно, овие веке запалија и отидоа.. едниот од нив се враќа назад со трчање ја пали својата кола за да тргне по нив а другиот доаѓа и ни кажува на нас... истрчуваме ние надвор и гледаме на 500-600 метри од нас колата застанува и момциве излагаат од кола и бегаат... ПА ДОБРО БЕ... колата на сервис беше донесена ебате беља, сигурно заради нешто што е расипано е донесена а не заради така да си стои...
а дефектот за што беше донесена... уствари проблем имаше што му мрзнеше расплињачата

испадна проблемот и идеален спас во ситуацијава... ама крив си е сопственикот на колата... миљон пати му рековме да си купи брава да му се смени, брзо иде тоа, дека кад тад ке му ја украдат колата пошто клучот у брава му стои а со даљинското ја заклучува... после дешавкава уште истиот ден донесе брава

БАЛКАНШТИНА ебате беља.. кога курот на гз ке дојде тогаш го решаваме проблемот...