Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 31
Повеќето што кажаа нешто лошо за 1.2 ТСИ, мислеа и алудираа на расипливоста и проблемите, не перформансите. Така да сеедно дали возеле 0 или 100. А за друго, нормално дека 100 е многу подобро од 0, тој со 0 нема што да раскажува
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ако е ваква ибцата што ја меркаш, јас би Ибицата и ако сумлив ми е малку моторов пред се заради проблемиве што ги имаше некој на форумов, ама сепак би замижал покрај тоа, плус ако имаш и добра понуда комотно да си ја земаш. Искрено мене поубава ми е и од свифтот и од фиестата и би ја земал пред нив.
Цитат: osmica8 на 29 Јануари 2012, 18:14:08 pmМа шо ве к*р боли вас јас од каде знам. Ако сакаш како совет прифати го , ако не го сакаш не го прифаќај. Нема шо да ти објаснувам, па и на Дени да му објаснувам, од каде знам јас моторите. Голем си знаеш да куцаш на компјутер, види куцај по форуми и гледај кој се расипуваат. Дали тебе ќе ти се погоди дефек возило, треба да си пресметаш колкава ти е шансата. И шо се секираш толку за кола, младо дете си, купи шо сакаш, 1.2 тси, 1.2 од поло мотор ако сакаш, со 3 цилиндри. Точак купи си. И да не ти се погоди, ќе заработиш ќе си купуш друга или ќе ти купат. Има цел живот пред тебе. Ние овде што пишуваме на форумов, што знаеме. Собрани сељаци од секаде. Слушај го овај Дени, тој е напаметен од сите.ПозИзвини што пробуваме да помогниме Добро бе што толку се изнервира? Па се гледа сега дека си малце пристрасен кон јапонски возила ама затоа ти пишав нема лутиш, а ти се напали ко млад мајмун али тоа е.И мислам дека со од типот на вакви коментари и избацувања не се потребни и го молам модераторот нека ја затвори темава.Поздрав на сите и фала за советите
Ма шо ве к*р боли вас јас од каде знам. Ако сакаш како совет прифати го , ако не го сакаш не го прифаќај. Нема шо да ти објаснувам, па и на Дени да му објаснувам, од каде знам јас моторите. Голем си знаеш да куцаш на компјутер, види куцај по форуми и гледај кој се расипуваат. Дали тебе ќе ти се погоди дефек возило, треба да си пресметаш колкава ти е шансата. И шо се секираш толку за кола, младо дете си, купи шо сакаш, 1.2 тси, 1.2 од поло мотор ако сакаш, со 3 цилиндри. Точак купи си. И да не ти се погоди, ќе заработиш ќе си купуш друга или ќе ти купат. Има цел живот пред тебе. Ние овде што пишуваме на форумов, што знаеме. Собрани сељаци од секаде. Слушај го овај Дени, тој е напаметен од сите.ПозИзвини што пробуваме да помогниме
Цитат: Azriel на 29 Јануари 2012, 18:19:28 pmЦитат: osmica8 на 29 Јануари 2012, 18:14:08 pmМа шо ве к*р боли вас јас од каде знам. Ако сакаш како совет прифати го , ако не го сакаш не го прифаќај. Нема шо да ти објаснувам, па и на Дени да му објаснувам, од каде знам јас моторите. Голем си знаеш да куцаш на компјутер, види куцај по форуми и гледај кој се расипуваат. Дали тебе ќе ти се погоди дефек возило, треба да си пресметаш колкава ти е шансата. И шо се секираш толку за кола, младо дете си, купи шо сакаш, 1.2 тси, 1.2 од поло мотор ако сакаш, со 3 цилиндри. Точак купи си. И да не ти се погоди, ќе заработиш ќе си купуш друга или ќе ти купат. Има цел живот пред тебе. Ние овде што пишуваме на форумов, што знаеме. Собрани сељаци од секаде. Слушај го овај Дени, тој е напаметен од сите.ПозИзвини што пробуваме да помогниме Добро бе што толку се изнервира? Па се гледа сега дека си малце пристрасен кон јапонски возила ама затоа ти пишав нема лутиш, а ти се напали ко млад мајмун али тоа е.И мислам дека со од типот на вакви коментари и избацувања не се потребни и го молам модераторот нека ја затвори темава.Поздрав на сите и фала за советите Не се изнервирав не се секирај, тамам работа да се нервирам со секого. Не сум пристрасен кој јапонските кога некој ме праша за совет така да незнам од каде тој заклучот. Јас искрено ти ја препорачувам Фиестата тдци.
Цитат: Vlado на 29 Јануари 2012, 18:29:45 pmhttp://i840.photobucket.com/albums/zz325/PuffDaddy222/P1040253.jpgАко е ваква ибцата што ја меркаш, јас би Ибицата и ако сумлив ми е малку моторов пред се заради проблемиве што ги имаше некој на форумов, ама сепак би замижал покрај тоа, плус ако имаш и добра понуда комотно да си ја земаш. Искрено мене поубава ми е и од свифтот и од фиестата и би ја земал пред нив.Буквално истата е.
http://i840.photobucket.com/albums/zz325/PuffDaddy222/P1040253.jpgАко е ваква ибцата што ја меркаш, јас би Ибицата и ако сумлив ми е малку моторов пред се заради проблемиве што ги имаше некој на форумов, ама сепак би замижал покрај тоа, плус ако имаш и добра понуда комотно да си ја земаш. Искрено мене поубава ми е и од свифтот и од фиестата и би ја земал пред нив.