Автор Тема: Јас мислам дека пред нова година треба да се собериме Скопје на кафе мафе муабет  (Прочитано 21792 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
За вакви работи само кажете датум,место и саат доаѓаат сигурно 10 души :)
датум, место и саат доаѓаат сигурно 10 души :)
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
ај за промена ние да му појдеме на Саше до Виница, не само тој да доаѓа Скопје :)
ako se desi toa davam na site sto ke dojdat po edna pijacka

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
i jas sum ZA pred novogodisno kafe doagjam vo skopje na 27mi dekemvri pa kazete kade ke bide sobirot :)

И јас на 27-ми доаѓам во Скопје во 11.30 часот кај Рамстор...па кажете кога каде ќе биде дешаванкава? ;D ;D ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
i jas sum ZA pred novogodisno kafe doagjam vo skopje na 27mi dekemvri pa kazete kade ke bide sobirot :)

И јас на 27-ми доаѓам во Скопје во 11.30 часот кај Рамстор...па кажете кога каде ќе биде дешаванкава? ;D ;D ;D

Moже во недела да дојдам и јас кај рамстор, па ако сакаш јас ти и цигла ке се договориме да се најдеме и да направиме собир ;D ;D :D ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Абе се смеам за начинов на коj  Ciglo го кажа ова....Демек доаѓал на 27/ми Скопје...праша кај ќе биде собиров а датумот сам си го одреди! ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
Да де, се разбираме :)

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
И ја сум за, секако! Не се пропушта друрба со клабери :D. Саше одлилна идеја. Сите организираат предновогодишни забави, треба и ние :)

Отсутен mondeo_2.5_v6

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 177
i jas sum za :D samo da vidime datum tochno koa kje bide za da znam za sigurno  :D edvaj chekam i da ve zapoznaam site :)
Horsepower makes you go fast,TORQUE ruins your internals :D

Отсутен Ciglo

• Почетник
  • *
  • Пораки: 22
  • Acura TL
Абе се смеам за начинов на коj  Ciglo го кажа ова....Демек доаѓал на 27/ми Скопје...праша кај ќе биде собиров а датумот сам си го одреди! ;D
sakam da pojasnam nesto ziveam vo USA pa na 27m sletuvam vo skopje i ke bidam do 2 januari tamu pa potoa ohrid, zatoa sakam da se zdruzime pred nova godina :):):)
VTEC 4LIFE ;)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
E ова е веке друг муабет

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Доаѓам и јас ако има добар термин.

Предлог викенд сабота кај 8 негде или недела било кое време. Само дата одредете. ПОзз :)

Отсутен MAC-ABARTH

• Почетник
  • *
  • Пораки: 20
predlogov  vi e odlicen moze da se napravi eden prednovogodisen sobir

Отсутен Ogi88

• Редовен
  • Пораки: 1148
Добра идеа :)
Само ќе треба да изнајмиме цел кафич за да не собере и тоа некој поголем :)

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
Може да се организираме у истиот кафич кај со славевме роденден. Убаво место беше. Башка и супер си поминавме. :D

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7783
  • Плинаш!!!
Одлична идеа!!! Кажувајте термин.