И добиваат од трите подолгото за возврат Ама како што и сам кажа, будали или пак се заостанати во времето од пред 15 години, кога навистина гољфот 4 можда беше малку подобар од конкуренцијата, ама било па прошло тоа време.
Може да се тешиш колку сакаш, ама Фиат, Алфа, Рено, Пежо, Ситроен, Шевролет никогаш не биле повеќе посакувани и повеќе продавани од Фолксваген. Секогаш губеле повеќе на цена и имале помала остаточна вредност, потешко се продавале и имале понизок статус во општествово. Верувам дека така и ќе остане за многу години, т.е. дур сме ние живи.
Изборот на брендот, односно исклучувањето на гореспоменатите брендови, не е моја желба или препорака, но тоа е исклучиво желба на идниот сопственик на возилото. Јас потполно се согласувам со него, и јас на негово место би ги избегнал истите брендови од повеќе субјективни и објективни причини. Кој сака за себе нека си ги купува и нека си ги вози, не е моја работа и не ме занима.
Нејсе, би било добро ако има некој модератор да е вољен да ги префрли мислењава во нова тема каде ќе може членовите кои не возат VW да ги осудат сопствениците на возилата од VW, да ги искажат своите фрустрации кон нив и да си го правдаат својот избор на возило кое не е VW.
А сега, ве молам ако сакате да ми помогнете дајте ми конструктивни предлози на возила достапни за купување, а кои ги задоволуваат условите наведени во првиот пост. Благодарам.