Го повозев ова денеска мене ми се допаѓа во целина, особено моторот и цвт. Примероков е ептен основна опрема со многу лоши седишта ама тоа не ми е битно. Забрзува повеќе од одлично дури и изненаден бев од перформансите. По дупки и нерамнини одлично се однесува тивко е и без многу нервоза ама на кратки лежечи ептен е тврда колата, како да удираш камен наеднаш. Кај голфот сето тоа е некако помазно ама па по нерамнини тојотата е покомфорна дефинитивно.
Минус за инфотејменот зошто екранот не е свртен кон возачот туку точно на средина. Воопшто не ми се допаѓа тоа. И друга работа што ептен ме разочара е воланот кога сам треба да се врати после кривина. Воланот не се враќа сам како што сум навикнат туку многу бавно го прави тоа и треба ти со рацете да играш гимнастика. Можеби е до гумите зошто беа крампонки, појма неам. Доколку го возиш во град ова мене лично би ми сметало многу. Исто така го возев и во ЕВ моуд низ маало интересна работа е си го цепаш на струја ако возиш до кај 30-40 км/ч.
Звучна изолација просек, излегов на отворено и некако од вратите многу се слушаат други камиони и коли кога ќе ме поминат. Голфот тука води без сомнеж.
Би сакал вакво ептен ама цениве се ненормални така да ќе си почекаме