Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Na tolkava limuzina ne mi menja mnogu pettata vrata.
Nikako ne se duplira, moze ke dobieshwlce plus i mnogu polesen pristap ako ja koristish kolata za selenje kukja.Deka e poprakticno da ama ne e strasno i vaka.
Ама што е, тоа е. Барем е многу конкурентна со цена и со технологија.
Цитат: Deni на 19 Август 2021, 18:41:22 pmАма што е, тоа е. Барем е многу конкурентна со цена и со технологија.поправи ме ако мислиш дека грешам, не само што не е конкурентна со технологија, туку сите други се пар генерации назад со хибридна технологија.
Цитат: Tischläufer на 19 Август 2021, 18:53:05 pmЦитат: Deni на 19 Август 2021, 18:41:22 pmАма што е, тоа е. Барем е многу конкурентна со цена и со технологија.поправи ме ако мислиш дека грешам, не само што не е конкурентна со технологија, туку сите други се пар генерации назад со хибридна технологија.На тоа и мислев. Многу назад, особено во делот на доверливост и истрајност.
Цитат: Deni на 19 Август 2021, 19:42:23 pmЦитат: Tischläufer на 19 Август 2021, 18:53:05 pmЦитат: Deni на 19 Август 2021, 18:41:22 pmАма што е, тоа е. Барем е многу конкурентна со цена и со технологија.поправи ме ако мислиш дека грешам, не само што не е конкурентна со технологија, туку сите други се пар генерации назад со хибридна технологија.На тоа и мислев. Многу назад, особено во делот на доверливост и истрајност.Да, баш така, како и 10 годишната гаранција на елентронските склопови и баКтеријата