Автор Тема: Audi A5 Sportback 3.0 TDI Quattro / B9  (Прочитано 57318 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6692
  • Бенве сие бенве
Одг: Audi A5 Sportback 3.0 TDI Quattro / B9
« Одговори #480 на: 12 Декември 2023, 17:38:06 pm »
Имаме вибер група, таму да знаеш шо зборуат за тебе….

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6796
  • French diamond
« Одговори #481 на: 12 Декември 2023, 17:40:11 pm »
Затоа нешто накриво ми моча  во последно  ;D Само немојте група ко она од песната, мала мала мала група п..

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3423
« Одговори #482 на: 12 Декември 2023, 18:53:50 pm »
Среќа Сале ме подучи, па отворив фирма, ама ептен тазе сум, па само за Октавија има моментално...

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3820
« Одговори #483 на: 12 Декември 2023, 19:25:44 pm »
Баш ми е драго @t0m1cA што сум ти помогнал со идеја :)
Фирма ете како што кажа погоре ценетиот член, прогамер, камион да се вози, интернет продажби, се ова се доходовни работи кој може да придонесат кон повеќе финансиски средства од минималната плата кај нас и да се вози колку - толку малце поново возило. Секако кај нас ако возиш кола која што е поскапа од 8400 евра ќе се најде некој да прокоментира нешто :)
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
« Одговори #484 на: 12 Декември 2023, 19:33:53 pm »
Da ne izleze muabet samo Koco Angjushev da e na profilov na Sashe 🤣🤣🤣🤣

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #485 на: 12 Декември 2023, 20:02:01 pm »
Тогаш ќе представував 740д, Рејнџ и 520д F10 🤣🤣🤣🤣

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #486 на: 12 Декември 2023, 20:07:00 pm »
А где је масерати?

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #487 на: 12 Декември 2023, 20:09:28 pm »
Па не го гледам у Брако, може да е продадено.... гледаш на дизел е свртен, заклучил дека дизелот е супериорден и продал се што е бенз :D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #488 на: 12 Декември 2023, 20:11:18 pm »
Вртам огласи да си зеам пак бенве дизел, турбо бензин е најголема превара за обичниот човек.

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #489 на: 12 Декември 2023, 20:13:34 pm »
Не викај така, не греши душа. Не ја читаш убаво ружата на ветрови и секогаш возиш со челен ветар, затоа така ти испаѓа со потрошувачката :D

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
« Одговори #490 на: 12 Декември 2023, 20:25:01 pm »
Аве на крај ќе видиш дека Мекдоналдс франшизата за Германија ќе е на Николче, вози 300 коли, има уште 10 фирми ама му е срам да ги претстави, нема ни време ни терабајти серверот за него, али он си работи на скара, ќе видиш слушај ме…

Бај д веј, што боја ќе е рс7цата, се одлучи [mention]Sase_91 [/mention]?

Едит: [mention]zeroSignal [/mention] ај те молам забриши малку темава, греота да биде уништена на крај од дебили што само плукаат по туѓото

No turbo, no fun :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
« Одговори #491 на: 12 Декември 2023, 20:27:59 pm »
Nego ako izvadish nekoja Panamera epten ke se ligavime na novata tema.

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6796
  • French diamond
« Одговори #492 на: 12 Декември 2023, 20:39:05 pm »
Многу прости членови има за жал, љубоморен ич не сум, посебно на нешто германско, јер не волим германски коли, второ коментарот беше поради што Саше наш потценува мали тб бензинци, во повеќе теми, пошто има ќеш, не дека ние другите не знајме дека 3.0 е подобро од 1.5. Ама треба мозочни ќелии за да сфати човек. А за Германија некој од вас би се заѓинале на пат до маркет таму, а не да живее.

Баш сакам да се запознајме на некој собир, не дека ќе се тепаме, да видам што луѓе сте во живо, дали сте исто толку или помалку кретени во живо(одредени ликови).
« Последно менување: 12 Декември 2023, 20:45:14 pm n1kola »

Отсутен Sase_91

• Сениор
« Одговори #493 на: 12 Декември 2023, 20:58:13 pm »
Многу прости членови има за жал, љубоморен ич не сум, посебно на нешто германско, јер не волим германски коли, второ коментарот беше поради што Саше наш потценува мали тб бензинци, во повеќе теми, пошто има ќеш, не дека ние другите не знајме дека 3.0 е подобро од 1.5. Ама треба мозочни ќелии за да сфати човек. А за Германија некој од вас би се заѓинале на пат до маркет таму, а не да живее.

Баш сакам да се запознајме на некој собир, не дека ќе се тепаме, да видам што луѓе сте во живо, дали сте исто толку или помалку кретени во живо(одредени ликови).

Грешно си ме сфатил, ама гледам дека ме сфати така и затоа ни навреди имам напишано ни ништо, ниту реплицирано на тоа :)

Јас имам мал турбобензинец и не сум разочаран од него, гледам дека тоа е иднината и јас, не сум улав :) тб па батерии и толку, само се тоа што читав на форумов за малите ТБ и како ги фалат луѓето не се соодејствува со моето искуство од возењето на истиот. Ене 16.000км има колата и стварно е Ок моторот и се али трошат како што трошо 3.0 дизел а не одат ни приближно како него и плус се потешки и понапорни за брзо возење.
Друга негативност според им е што малце ако ги запнеш по агресивно одма трошат многу. Единствено сценарио каде што се добри е во возење по знаци со нежно забрзување и без никакви нагли покрети со десната нога на гаста.
Тоа е барем моето искуство од 10.000км возење на 1.5 еТСИ со деактивација на цилиндри и мајлд хибрид и 30 еко глупости. Ти ете имаш позитивно и тоа е Ок, кога ќе зимаш кола ќе си земеш таква, јас не сум воодушевен и гледам поинаку. Секој си решава за него што е најјдобро, за мене сега за сега под 2.0 бензинец нема смисла. Искрено премногу ми е криво што не земав 2.0 ТСИ наместо нешто од опремата али тоа е. Ако го ставев и тој бензиенц колата одеше во повисока акцизна категорија и целата цена се зголемуваше за над 2000 евра.
Ете и @MAPJAH  го има сличното мислење како мене за неговиот 1.6ТБ.

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6138
« Одговори #494 на: 12 Декември 2023, 21:09:30 pm »
Баш ми е драго @t0m1cA што сум ти помогнал со идеја :)
Фирма ете како што кажа погоре ценетиот член, прогамер, камион да се вози, интернет продажби, се ова се доходовни работи кој може да придонесат кон повеќе финансиски средства од минималната плата кај нас и да се вози колку - толку малце поново возило. Секако кај нас ако возиш кола која што е поскапа од 8400 евра ќе се најде некој да прокоментира нешто :)

Дечко, извини вака, шоферот на камион, бањат или небањат треба да биде?

За @MAPJAH прашувам...