Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Клабери, дали некој правел tax free во продавниците на Kiddo? Ако имаат tax free, процедурата е стандардна, подготвуваат документи, кај фри шоп на Царина печат и после или во Global Blu или во рок од 3 месеци од истата продавница?Исто, се прашував дали со Грциве би можел да изведам варијанта да ми го испорачаат производот кај што ќе бидам сместен на одмор? Правел некој така некои такви комбинаторики?
Цитат: AllMightyMe на 27 Мај 2019, 09:34:49 amКлабери, дали некој правел tax free во продавниците на Kiddo? Ако имаат tax free, процедурата е стандардна, подготвуваат документи, кај фри шоп на Царина печат и после или во Global Blu или во рок од 3 месеци од истата продавница?Исто, се прашував дали со Грциве би можел да изведам варијанта да ми го испорачаат производот кај што ќе бидам сместен на одмор? Правел некој така некои такви комбинаторики?Ти спремаат документ, одиш на царина за печат и после подигаш од продавницата каде што си купувал. Уште подигнувањето ми остана мене Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Цитат: achtung на 18 Мај 2019, 01:21:37 amКога сме веќе кај дечињата, да не знаете некоја млада мајка разведена со едно дете?Znaeme
Кога сме веќе кај дечињата, да не знаете некоја млада мајка разведена со едно дете?
@OrdevskiАко го подигнеш од продавница, целиот износ на ДДВ ти го враќаат?
Мамички,за квичење на тркалца од количка,силиконски спреј ли е чарето или нешто друго?
Wd-40 не подмачкува!!!Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Почнаа Rally crash компилации да гледаат и да се газат од смеење...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from DHL