Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Прашање дали уопште е прооден патот до водно. Во двор имам повеке од 20cm снег, а накај водно би требало да има дупло. Ако идеме на водно, мислам дека првиот ке треба да има плугови напред.
Колку ги зема прошлата зима мрежите? На летни ги носеше?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Многу ми е жал што овој прв снег го доживувам у кревет со гипс на нога а медо на паркинг дреме со пола резервар дизел и наоштрени гуми али јбга ке издржам уше 2 недели ваљда ке иам среќа да потрае до тогаш снегчево да си поиграм малку и ја у меѓувреме дечки оставам да се организирате и чекам слики и клипчиња од настан
Цитат: ZilePunto на 11 Декември 2012, 17:14:50 pmПрашање дали уопште е прооден патот до водно. Во двор имам повеке од 20cm снег, а накај водно би требало да има дупло. Ако идеме на водно, мислам дека првиот ке треба да има плугови напред.Не може патот да е толку непрооден колку што можеме ние тоа да го совладаме. Не се секирај, јас прв ќе возам
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“