Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: ViksaSk на 25 Ноември 2011, 00:36:55 amКонечно ти дојде памет да го смениш тај јапанац,ова е афто знае што вози брат ти хехехех Во секој случај топ ауто и бандашите графит или мат црни...не му ја мисли!Japanac si ostanuva japanac i spored mene naj usovrseno auto do sega napraveno za cena i performanci . a ova rekov deka e privremena solucija
Конечно ти дојде памет да го смениш тај јапанац,ова е афто знае што вози брат ти хехехех Во секој случај топ ауто и бандашите графит или мат црни...не му ја мисли!
Цитат: 555 на 25 Ноември 2011, 05:24:51 amЦитат: ViksaSk на 25 Ноември 2011, 00:36:55 amКонечно ти дојде памет да го смениш тај јапанац,ова е афто знае што вози брат ти хехехех Во секој случај топ ауто и бандашите графит или мат црни...не му ја мисли!Japanac si ostanuva japanac i spored mene naj usovrseno auto do sega napraveno za cena i performanci . a ova rekov deka e privremena solucija Ke se predomislis hahaha
Има бе, тамам работа да нема добар мајстор со комора. Ако сакаш во Са-тра оди, таму се ептен профи.EDIT: А зошто не си го нарачаш офарбан? Ги има и такви.