Автор Тема: Припејд домашен интернет ?  (Прочитано 2317 пати)

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616
Припејд домашен интернет ?
« на: 01 Април 2020, 18:03:50 pm »
Здраво дечки,

Пошто не сум редовно у МК, отприлика месец дена годишно, ме интересира дали некој познава или има искуство за припејд интернет пакет?
Би сакал да имам интернет у стан кога ќе бидам таму, да речеме би ми требале до 100тина гига за тој месец за да не се тресам.
Од Tелеком и овие А1 гледам дека не се исплаќа да земам број па со 4г модем да уплаќам нет на мобилен број.

Дали некој има некое искуство за вакво нешто? Знам дека у Скопје некои приватни оператори имаат опција за привремен интернет, али ја живим у Тетово :)

Фала унапред.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1372
Одг: Припејд домашен интернет ?
« Одговори #1 на: 01 Април 2020, 18:37:53 pm »
телекабел без договор имааат политика 150мб бесплатно, значи ако не си таму месецот не плаќаш ич, исто кај нас имаше кабловски оператор месец за месец плаќаш ако не платиш те гасат

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6538
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
« Одговори #2 на: 02 Април 2020, 09:27:15 am »
Комшија да ти фрли на рутер?

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3554
« Одговори #3 на: 02 Април 2020, 09:35:27 am »
Од Неотел имаше, не знам дали има уште, УСБ стикчиња со 3г/4г интернет, да прашаш таму.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7080
« Одговори #4 на: 02 Април 2020, 11:35:58 am »
100 гига му требаат. Мислам дека само Телекабел ако има ќе му заврши раб.

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616
« Одговори #5 на: 03 Април 2020, 08:22:52 am »
Фала за одговорите, мислам дека неотел е застапен у Тетово, па ќе прашам кај нив.
Задна опција е да барам од комшии, у случај ако не најдам свој. Претежно работам од дома па би сакал да го контролирам интернетот.

Телекабел на времето не беше стигнат у Тетово, не знам дали у моментов се таму или дали имаат планови да се шират.
Ако некој знае за уште некоја нова опција, нека пише, би му бил благодарен.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #6 на: 05 Април 2020, 12:22:30 pm »
Фала за одговорите, мислам дека неотел е застапен у Тетово, па ќе прашам кај нив.
Задна опција е да барам од комшии, у случај ако не најдам свој. Претежно работам од дома па би сакал да го контролирам интернетот.

Телекабел на времето не беше стигнат у Тетово, не знам дали у моментов се таму или дали имаат планови да се шират.
Ако некој знае за уште некоја нова опција, нека пише, би му бил благодарен.
Јави се на телекабел, стави си месечен пакет кој што ќе го плаќаш само кога ќе го користиш и фала пријатно. 500 денари е кога користиш, кога не користиш 0 денари.

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1069
« Одговори #7 на: 05 Април 2020, 18:28:11 pm »
Сеуште нема Телекабел у Тетово, барем ја колку што знам!

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 965
    • nobrain.dk
« Одговори #8 на: 08 Април 2020, 15:22:08 pm »
Jas imav slicna potreba naracav a1 neon bez obvrsuvacki internet neogranicen brzina 15/mbs za 599 den

Sent from my iPhone using Tapatalk
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."