Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Супер ти е количево
http://www.ebay.com/itm/VW-PASSAT-3B-36mm-272-white-NUMBER-PLATE-LIGHT-LED-BULB-/270610934494?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f01ab2ade#ht_3398wt_1228 SE BARAAT VAKVI !! ZNAE NEKOJ KAJ IMA?
Вади лајсните...
Цитат: RikiRulz на 13 Јануари 2012, 17:59:09 pmВади лајсните... Sami se izvadoa od sho imat jako lepilo...slikata od letoto e....
Цитат: Volkswagen Das Auto на 13 Јануари 2012, 18:07:51 pmЦитат: RikiRulz на 13 Јануари 2012, 17:59:09 pmВади лајсните... Sami se izvadoa od sho imat jako lepilo...slikata od letoto e....А од страна снег
Цитат: Volkswagen Das Auto на 13 Јануари 2012, 11:45:42 amimam uste eden problem ! (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Kako najbrzo i najlesno da go saniram ova izgrebanoto na panelot...?Другар изгребаното можеш со секаков вид на фолија да го средишЕве како е кај мене тоа све изведено(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
imam uste eden problem ! (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Kako najbrzo i najlesno da go saniram ova izgrebanoto na panelot...?
izgleda ke go napravam so sprej crno mat....
ako go farbas prvin filerce inace bojata ke se vadi ,kako juspa ke bide ke se jupi