Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Абе шо си го ебаш умот со фолии, фломастери, спрејој и слични сра*а !? Ова е то шо му треба на количето, парите в џеб и правец кај маршер http://www.smchiptuning.com/666/vw-passat-3b-3bg-1.8-turbo-150
Еб*м ли га, кај мене на матизот се направи исто од фрешер за воздух, дека мокар или некоја хемикалија има, ја нагриза бојата, на отворот, ама со фломастер решив, немаше гајле, кажи им на невестите да ги соблекуваат штиклите кога ќе влезат во пасатот
И Битола има фабрики каде на готовите производи пишува мејд ин гејлада
abre nekoj pameten SLOVENEC mu gi stavil od 1.8 obicen motor za da ne trosel povekje a ovaj cepese 13 kako nisto grad...pa mu staviv originalni ovie sega ostanaa taka ne mi trebaat inace odgovaraat na 1.8 motor 125ks audi pasat golf....
Цитат: Volkswagen Das Auto на 20 Март 2012, 19:05:45 pmabre nekoj pameten SLOVENEC mu gi stavil od 1.8 obicen motor za da ne trosel povekje a ovaj cepese 13 kako nisto grad...pa mu staviv originalni ovie sega ostanaa taka ne mi trebaat inace odgovaraat na 1.8 motor 125ks audi pasat golf....Чек сега, нели 11 најмногу трошеше до 3000 обртаи ?
inaku potrosuvackata e okolu 11 grad 6-7 otvoreno lezarno vozenje...imam primeteno so 5ta od 80 do 120 od 6-6.5 poke ne kreva....
zezaj zezaj .... daj ti pofalise so masinata potrosna ova ona