Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ја продаваш ли?
и како стои со потрошувачка?
Пишувај кирлилица.Искрено за толкава кола и 1.8Турбо мотор, не ти троши многу колава.
Potrosuvackata ja skrati malce.... i na dvete strani moze slobodno da se dodade 1.5l mozebi 2 ......vo najmala raka
Се е за продавање само цената не му се знае!
Цитат: chlink на 18 Ноември 2011, 22:30:39 pmЈа продаваш ли?ne ne e za prodavanje ali mozebi si ja sretnal na reklama5 ja imav staveno za trampa pa ne mie trgnata....
Цитат: Sportex на 20 Ноември 2011, 20:16:29 pmСе е за продавање само цената не му се знае! то шо немојш да о купиш за пари, ке о купиш за МНОГУ пари!
Цитат: Volkswagen Das Auto на 19 Ноември 2011, 08:31:23 amЦитат: chlink на 18 Ноември 2011, 22:30:39 pmЈа продаваш ли?ne ne e za prodavanje ali mozebi si ja sretnal na reklama5 ja imav staveno za trampa pa ne mie trgnata....hmmm.....mozi sme praele ne mi teknuva ali tatko mi imase kejf na audi 6ka pa go kladov za trampa so moja doplata i taka inace za pari ne e za davanje....Да да, праевме муабет за мазда 323 фантом и плус доплата, само не се јави. Ваљда си се премислил.