Автор Тема: Bmw X3  (Прочитано 15311 пати)

Отсутен vlavot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 352
Одг: Bmw X3
« Одговори #45 на: 04 Септември 2019, 18:21:21 pm »
Сопругот на братучедка ми дојде со x3 3.0d 200 и нешо коња 2007-08, Го возев од Штип-Ск и Ск-Штип по стариот пат по кривините. За толкаво комбе неаеродинамично ме изненади со прецизноста и стабилноста во кривините, се смееше на 150-160км/х во кривините. Вака круто цврсто возило шо ми се свиѓа, една замерка шо за мене е голем проблем, x3 јкара од таа генерација нема ич компартмани за ставање работи, знам се пожалив дека нема каде телефонот и нофчаникот да си го ставам, и баш спомна тоа сопственикот на возилото дека, тоа им е мана. И да после тоа нешк комојутерот им се заеба па преку 3000 еур у сервис у германија квар, али тоа е веќе ствар среќа.

Sent from my iPhone using Tapatalk
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.”

Отсутен Blazhe

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 59
« Одговори #46 на: 14 Октомври 2019, 16:29:16 pm »
Фала ви дечки на сите на одговорите, изборот падна да биде од Паланка. Проверен во бмв во скопје, се регуларно со реална километража па сеа за другото ке покаже времето.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
« Одговори #47 на: 14 Октомври 2019, 17:57:46 pm »
Фала ви дечки на сите на одговорите, изборот падна да биде од Паланка. Проверен во бмв во скопје, се регуларно со реална километража па сеа за другото ке покаже времето.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
со здравје да се вози друже, на убави места да ве носи