Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Marec на 23 Декември 2011, 16:52:28 pmAj utepajte me ako ne so ne sum znael od kaj poteknuva firma so e isfurana u makedonija a nigde u svet ne se spominja...зш бе така....... а бе JBL ти е нешто како Мерцедес во светот на автомобилите
Aj utepajte me ako ne so ne sum znael od kaj poteknuva firma so e isfurana u makedonija a nigde u svet ne se spominja...
Цитат: DC на 24 Декември 2011, 19:30:24 pmНезнам зашто не ги спомна Bowers & Wilkins , или воопшто не си го слушнал тој брендMoze li nekoj da mi kaze zaso mora da ima vakov odnos na forumov?Plus temava e KORISNI SOVETI ZA AVTO OZVUCUVANJE kolku so ja procitav a ne prepukuvanje za toa koj poise brendovi znae neli DC ?Ako sakas da se prepukuvame nema problem ke ideme ke pieme kafe sve ke si iznakazeme nemam nikakov problem.Vise koa spomna KVALITET...jbl zvucnici se kolku pari ? 2000-3000 denari ? so ne se voopsto losi ....imaat i pokvalitetni od po 5000-7000denari taka ? Eve poso ja gi znam GROUND ZERO...najeftinite (najnekvalitetni) zvucnici im se 2000-4000 ama imaat i "malce" pokvalitetni zvucnici..primer 16cm 1600 evra,visokotonci od 400 evra itn...Sakam da ti kazam firmite so pogore gi ponudiv za 50 evra nudat zvucnici so los kvalitet za razlika od jbl koi za 50 evra nudat top zvucnici.A ako sakas kvalitet brat ke si go platis i toa debelo...toa ti e isto ko da sporeduvame Opel korsa od 10.000 evra so mercedes od 100.000 evra i 2te se koli i 2te se top i 2te se vozat ama neli znaeme site so e Mercedes
Незнам зашто не ги спомна Bowers & Wilkins , или воопшто не си го слушнал тој бренд
Тие се правите звучници што ке ми одговараат на елипсите (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: DC на 28 Декември 2011, 12:53:26 pmТие се правите звучници што ке ми одговараат на елипсите (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овие елипси ги имаш ?!?!?
Може кога сакаш. Рики ги чу на правата песна Благодарение на DJ IVO
Ццц, а во упатството пишува дека се оштетуваат звучниците ако пушташ такви песни Ајде после нова година ке се договориме некој ден на веро, мора да ги чујам
Цитат: Fic_CC на 28 Декември 2011, 21:47:27 pmЦцц, а во упатството пишува дека се оштетуваат звучниците ако пушташ такви песни Ајде после нова година ке се договориме некој ден на веро, мора да ги чујамВажи бе. Ваљда нама да ги изгорам за нова година Само стај си нешто на usb да не те трујам со мојте нумери.
Поинер и Бензер се зверовите и ТИШИНА!Само они вадат по 900 вати од елиплса....БРОЈКА ШТО ГРМИ!