Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Filip MK на 10 Јануари 2019, 08:33:09 amОд една страна убаво е кога се знае што се бара конкретно, инаку Грандето што го имав е правено на иста платформа како и Корсата, од Х причини ја дадов а ми е криво што не си ја извозив уште малку, бев скептичен кога одев од Голф 5 на Гранде ама на крај позитивно се изненадив од колата, посебно од просторот внатре, солидниот багажен простор и економичноста на возилото, ако налетате на некое добро и сочувано, секоја препорака за колатаЈас навивав за твоето, ама не се согласија, за жал.Колку го продаде на крај?
Од една страна убаво е кога се знае што се бара конкретно, инаку Грандето што го имав е правено на иста платформа како и Корсата, од Х причини ја дадов а ми е криво што не си ја извозив уште малку, бев скептичен кога одев од Голф 5 на Гранде ама на крај позитивно се изненадив од колата, посебно од просторот внатре, солидниот багажен простор и економичноста на возилото, ако налетате на некое добро и сочувано, секоја препорака за колата
Цитат: DarthJe5us на 10 Јануари 2019, 18:39:38 pmЦитат: loopz на 10 Јануари 2019, 17:44:42 pmЦитат: DarthJe5us на 10 Јануари 2019, 17:19:12 pmСе бара уште кола?Да, да, Корса Д дизел - македонска купена Извини не видов дека се сменил изборот, другар мој има фин голф 5 сакав да ти предложам да го видиш.Колку бона е и што мотор?Тој може за мене да го видам хаха
Цитат: loopz на 10 Јануари 2019, 17:44:42 pmЦитат: DarthJe5us на 10 Јануари 2019, 17:19:12 pmСе бара уште кола?Да, да, Корса Д дизел - македонска купена Извини не видов дека се сменил изборот, другар мој има фин голф 5 сакав да ти предложам да го видиш.
Цитат: DarthJe5us на 10 Јануари 2019, 17:19:12 pmСе бара уште кола?Да, да, Корса Д дизел - македонска купена
Се бара уште кола?
+1 во барањето на Корса Д . Само кај мене може и бензин