Автор Тема: CITROEN C3 1.4 HDI XTR донесено од Норвешка  (Прочитано 5085 пати)

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 5857
Одг: CITROEN C3 1.4 HDI XTR донесено од Норвешка
« Одговори #15 на: 23 Август 2018, 18:15:55 pm »
Обрни внимание да не ја купат додека чекаш предлози овде.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1775
« Одговори #16 на: 23 Август 2018, 19:12:11 pm »
Ne e pretekuvanje na brzina 70 km pesok na asfalt zalizga zaden del i dirket vkamion.Kolata posle toa se prodade veles i ja napravija i pak bese dadena na oglas

Како бе ја направиле, ова било за во отпад. Тој што ја купил ..

Отсутен MilfHunter

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 123
« Одговори #17 на: 23 Август 2018, 20:54:30 pm »
Zdrava bese na prednica motor palese bez problem.Nikakvo ostetuvanje napred.A toj sto ja zede se znae avto limar vika ke ja pram.Posle toa zedov druga c3 ama so poslabiot motor ja vozev nekoe vreme i ja dadov mi pomina merak.Moja preporaka ako e so 16 v motor 90 konja da ja zemes i da ne se mislis

Отсутен AngelSK

• Редовен
  • Пораки: 1775
« Одговори #18 на: 24 Август 2018, 00:03:56 am »
Zdrava bese na prednica motor palese bez problem.Nikakvo ostetuvanje napred.A toj sto ja zede se znae avto limar vika ke ja pram.Posle toa zedov druga c3 ama so poslabiot motor ja vozev nekoe vreme i ja dadov mi pomina merak.Moja preporaka ako e so 16 v motor 90 konja da ja zemes i da ne se mislis

Хм, јас искрено кола после таква сообраќајка не би возел. Предницата може била здрава и моторот, ама вратите, позади била лом и тоа не се прави, само се крпи. Добро е што тој што ја земал си знаел каква е, лошо е кога продаваат крпени а не кажуваат дека биле лом направени па крпени.