Автор Тема: Возење мали деца  (Прочитано 18126 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6686
  • Бенве сие бенве
Одг: Возење мали деца
« Одговори #90 на: 16 Март 2018, 15:17:13 pm »
Малку ко незгодно ми иди, ама утре ќе одам за солун да се подновам па можно е да им го најдам крајот

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4200
« Одговори #91 на: 16 Март 2018, 15:46:55 pm »
Може да има фази од развојот на детето кога треба да седи некој позади да го занимава, најчесто додека е во транспортер и нема баш некој поглед надвор. Ама тоа е кратко секако, мада ние напред се возиме, детете позади, освен ако треба да јаде во вожња или нешто фати да плаче и да не се смирува. Каде каде напред е поубаво за сопатникот, покомонто е седиштето и се навалува :) А детево од кога е во седиште не покажало знаци дека сака некој позади да седи и да го занимава, дури мислам дека и сафра го фаќа ако е мајка му позади. Се надевам и второто ќе биде така,а и не гледам дека и да бара некој позади да има со него дека мора да му се удоволува секогаш, туку треба да се работи на тоа да се одвикне, пошто следна фаза од друшто позади мислам дека е играње надвор од седиште во вожња за да не му биде досадно, што никако не е опција и не треба никој да го прави.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11735
  • Архитект
« Одговори #92 на: 16 Март 2018, 15:51:09 pm »
Малку ко незгодно ми иди, ама утре ќе одам за солун да се подновам па можно е да им го најдам крајот

Потроши ги додека не те гледа. Така помалку ќе ти е незгодно.

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
« Одговори #93 на: 16 Март 2018, 17:16:42 pm »
Mene sovest ne mi dava denar da potrosam od parite sto mu gi davaat. Se ide na smetka, i bogami bajagi se imaat nasobrano. Ke moze nesto golemo da si zeme.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #94 на: 16 Март 2018, 17:24:56 pm »
Може инфлација да му ги изеде, спирали си се спирали

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 138
« Одговори #95 на: 16 Март 2018, 21:30:48 pm »
Хехехехе......... ама ме изнасмеа

Sent from my Lenovo A6020a41 using Tapatalk

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
« Одговори #96 на: 17 Март 2018, 13:15:33 pm »
150 akcii od KB ima  8) kupeni po skoro upola cena od segasnava. Neznae sega sto e toa, ama pa ni spirali uste pomalku  ;D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
« Одговори #97 на: 17 Март 2018, 13:25:51 pm »

Поздрав од Les Zazous солун, ќе треба да правам уште едно дете, на ова му ги потрошив парите.