Автор Тема: Мислење за Mazda CX-7 2009  (Прочитано 1600 пати)

Отсутен TylerMkD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 310
Мислење за Mazda CX-7 2009
« на: 02 Јуни 2021, 08:32:24 am »
Дечки, ми треба помош/инфо за мислење околу овој модел. Не е за мене, туку за татко ми (62 год) кој одамна има фрлено мерак на SUV и со некој буџет 8.500-9к еур.

https://www.pazar3.mk/oglas/vozila/avtomobili/Mazda/CX-7/se-prodava/skopje/butel/mazda-cx-7-4x4-2-2-173-hp/3709833

Конкретно го гледавме овој модел, бевме со него во живо и се распрашавме преку Grand Motors. Само за разлика од времето кога јас пазарев Лансер половен (и беше само 3 год стар), сега баш и немам време предлабоко да истражувам за да му помогнам...

Од она што го видов, за моделот од 2007-ма имаше негативни мислења, ова е некој фејслифт што изгледа ок.

Втора варијанта беа X3-ки од 2007-8, ама јас не би за нив.

Важно ми е да е од ваков некој проверен дилер, може е поскапо него од индивидуа ама посигурно сепак.

Фала однапред кој и да пише :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11810
  • Архитект
Одг: Мислење за Mazda CX-7 2009
« Одговори #1 на: 02 Јуни 2021, 09:16:59 am »
Незнам многу за колава. Ама се имам возено во една ваква со прилично ниска километража. Ужасна вожња има колава.
Јас би ја одбегнал токму поради тоа.

Газдите исто така ја одбегнуваат за возење, затоа и мала километража има.

Отсутен TylerMkD

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 310
Одг: Мислење за Mazda CX-7 2009
« Одговори #2 на: 02 Јуни 2021, 12:31:04 pm »
Незнам многу за колава. Ама се имам возено во една ваква со прилично ниска километража. Ужасна вожња има колава.
Јас би ја одбегнал токму поради тоа.

Газдите исто така ја одбегнуваат за возење, затоа и мала километража има.

Фала на инфо, генерално јас каде што разгледував немаше некои вакви коментари за вожњата - обично спомнуваа дека е спортска и она што се очекувало од SUV, вака сега ме замисли :)