Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: SaleSk на 23 Јуни 2011, 08:39:36 amМомчето не мислеше на издржливоста на моторот, него на неговиот живот...Најверојатно по 5 часовно дивеење, можеби и помалку ке се залепи на некоја бандера.... детс рајт...не мислев дали колата ке издржи,туку дека јас ке се закопам некаде...односно-првите 2 сати ке ја гибнувам по малку демек да ја навикнам-од 2-от до 3 час малку повеќе ке ја гибам-од 4-от час натаму нон стоп ке ја пукам (мислејќи) дека сум ја совладал,и гадно ке се заебам,е сега незнам дали ке истерам еден цел сат
Момчето не мислеше на издржливоста на моторот, него на неговиот живот...Најверојатно по 5 часовно дивеење, можеби и помалку ке се залепи на некоја бандера....
cicko cevlar dodeka jas nanav, tropa tropa trop gi skroi cevcinjata ...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)pa pa pa...najjak moment cevcinjata(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)buljas sabajle budime koa ke ja preslusas pesnickava...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ЕВЕ МИ ГО ИНТЕРКУЛЕРОТ!!!!!
Sto be interkuler vidi ti sto maska sum mu nasol (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Samo vaka kolava ke trgne