Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Да видиме како ќе пукне, па да си одиме дома! Се зезам, тоа ни е увек узречица нешто коа чачкаме ... Мора да биде топ чим толку време се спрема, планира и работи на неа
Цитат: djidji на 29 Април 2011, 02:00:08 amДа видиме како ќе пукне, па да си одиме дома! Се зезам, тоа ни е увек узречица нешто коа чачкаме ... Мора да биде топ чим толку време се спрема, планира и работи на неа kaj mene motor nikogas ne puknal neznam za kogo mislis
Цитат: JAN TURBO на 29 Април 2011, 02:04:02 amЦитат: djidji на 29 Април 2011, 02:00:08 amДа видиме како ќе пукне, па да си одиме дома! Се зезам, тоа ни е увек узречица нешто коа чачкаме ... Мора да биде топ чим толку време се спрема, планира и работи на неа kaj mene motor nikogas ne puknal neznam za kogo mislisНе бе нема врска со тебе, чисто ме потсети муабетот кај мене на работа коа се зезаме со колегите ... Ништо лично, па не се ни знаеме да може да коментирам нешто у врска ова Извини ако те навредив, не беше намерно - само заебанција
se nadevam deka site sto se ljubenici na c20let motori ke im se sviga ovoj moj proekt sto planiram da izvadam mnogu ks.sila
riki nie elektronicarite toa strucno go vikame: PUF CRNA MAGIJA...
Да те прашам преку која страна нарачуваш делови и како иде со шипингот?