Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ЧЕСТИТКИ и од мене !
Цитат: IvO на 29 Септември 2011, 02:29:26 am8-ца морам замерка да ти најдам издувчето внатре не ти е убаво иcчистено/исполирано инаку супер бандаж клај го да видиме како ќе изгледа Да ти го клам јас тебе. Џабе бараш замерки, пак лансерот ќе биди поарен од твоето и побрз. Да, знам дека внатре има уште гнасотии, ама таму немав баш некој пристап. Ќе биди и тоа, со ред.Фала за бандажите и за тебе да најдиме веќе еднаш. И јас едвај чекам да видам како ќе стојат на кола...
8-ца морам замерка да ти најдам издувчето внатре не ти е убаво иcчистено/исполирано инаку супер бандаж клај го да видиме како ќе изгледа
Тури бензин некогаш, па можи и ќе го повозам.
Цитат: osmica8 на 29 Септември 2011, 22:43:36 pmТури бензин некогаш, па можи и ќе го повозам. дој сега ми е фулл во блгарија е поефин
Цитат: IvO на 29 Септември 2011, 22:54:02 pmЦитат: osmica8 на 29 Септември 2011, 22:43:36 pmТури бензин некогаш, па можи и ќе го повозам. дој сега ми е фулл во блгарија е поефин Чувај малце од бугарскиот бензин да пробам нешто...
супер количе со здравје да ве слузи! мн си ја извозил бе брат, за една год 9000 амн бе јас за 2 недели поминав 5000 ахах. немозам да си го презалам бензинот хахаха позз
си треба возенје поисе и ние имаме повисе коли не ни е една ама сите вртат километри да нестојат дзабе дома не е убаво си треба возеЊе поиШе и ние имаме повиШе коли не ни е една ама сите вртат километри да нестојат Џабе дома не е убаво