Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Лани бев кај Јасмин, радиото на Нубирата ми го поправаше, татко ми сакал оригиналното да било. Два дена градите ме болеа шо поседов 5 минути.
Прв пат слушам за Јасмин и гужвата која се прави кај него, можи пин од дуќанот?До 300-400ден давам, инаку ќе го земам најотепаниот од еуротулс, појќе гарант ќе трај од маркава.
Дали некој знае дали ова можи да се среди, кондензатори мислам се? или не?, мултиметарот се расипа,Mastech е кој го платив 800ден пред 7-8 години и од време на време го користев за волтажа или куса врска да проверам.Демек да не купувам кинески за 200ден, ајде поарно поскап и бренд па за цел живот, и еве сега... е6ати животот.
Цитат: Carpathian Lord на 29 Октомври 2025, 11:51:39 amЛани бев кај Јасмин, радиото на Нубирата ми го поправаше, татко ми сакал оригиналното да било. Два дена градите ме болеа шо поседов 5 минути. kako se povrzani gradite so radioto?jasmin te shutirashe vo gradi ili go chepkashe radioto? (jadam trici... pushi mnogu zachadeno ili??)
Mastech воопшто не се категоризира како бренд, Fluke e бренд(иште) и еталон за сите останати. Мастеш е само нешто што е носи кај нас во поголеми количини за да ти делува дека е некој бренд споредено со другите. Нешто како Smile мониторите порано или како Genious или Trust.
Јас од втора средно за на пракса го купив 250 денари, уште ден денес истиот го користам. Не гледам потреба за поскап.