Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Чичин, мислам дека треба да си отвориш сопствена тема: Што го насмеа денес Џимни.Така барем нема да ги загадуваш сите теми и ќе знаеме кај да бараме ако сакаме да се насмееме у твој стил.Спортски поздрав(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Каде да најдам трака дуплофан или како и да и е името што лепи од двете страни? Ми треба за да ги фиксирам спојлерчињата на држачите, таа што досѓа со нив е многу лита и среќа кога се одлепило паднало па се залепило на кровот едното и го спасив. Сега ги возам со селотејп за да не ги изгубам.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Ќе поминам брат Саше, и да немаш, кафе и сок ќе имаш.Sent from my iPhone using Tapatalk
@Nandor The Relentless вујкино до патос
Цитат: Jimny на 24 Јули 2024, 15:28:25 pm@Nandor The Relentless вујкино до патос (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)