Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Power to the people на 20 Март 2023, 07:51:36 amСтрого портокалев и нехалогени фарови, и од другата страна воланот. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Фејслифт да е само, така се добива подобар дизајн и подобар мотор Б58.
Строго портокалев и нехалогени фарови, и од другата страна воланот. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Да, де се збунил. Фејслифт нормално.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Забава за целата фамилија @Busav Ова Пежо е прав седмосед 505 караван, масивно е во живо. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И овие се симпли бјутифул само со 2.5т мотор да мениш. Оваа најфолу е на другар, некни си игравме со бустот и со вентил афтермаркет, мислам дека крај немаат оние мотори за глупирање, сеа зеде уше еден 2.5т ама во xc90 изведба исто прекраснотија, е сеа шо не си под 16/17л плин низ град не си (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
BMW 1300 GS Trophy
Ми фалеше уште нешто „ситно“... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Јас мотор никогаш во живот. Два пати ќе ме собера лани од назад. Јок. Пишав пропало на таа идеја.
таман до тогаш ќе избацат некој трицилиндраш
Карера 996(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Во следните 5-8 години мое е
Цитат: Tischläufer на 24 Декември 2023, 22:33:56 pmКарера 996(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Во следните 5-8 години мое еМилентије, до тогаш дупло ќе кренат на цена. Сад или никад.