Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Колку литра е резервоарот,пошто вака мал ми се гледа..?
Леле, дај бе запни и на колава направија побрзо Ептен сакам да ја видам завршена и средена. Знам дека треба пари и време, ама вака по слободна проценка, кога би било се готово?
Цитат: Kimi R на 05 Ноември 2012, 21:54:54 pmЛеле, дај бе запни и на колава направија побрзо Ептен сакам да ја видам завршена и средена. Знам дека треба пари и време, ама вака по слободна проценка, кога би било се готово?Pa zdravje se nadevam do slednata esen Trebase pobrzo ama Audito mi gi izmesa planovite
Цитат: 2fast4you на 05 Ноември 2012, 22:03:58 pmЦитат: Kimi R на 05 Ноември 2012, 21:54:54 pmЛеле, дај бе запни и на колава направија побрзо Ептен сакам да ја видам завршена и средена. Знам дека треба пари и време, ама вака по слободна проценка, кога би било се готово?Pa zdravje se nadevam do slednata esen Trebase pobrzo ama Audito mi gi izmesa planovite Што бе следна есен не заебавај... Дај земи... запни се... што треба да помогнеме... во пролет (Април/Мај) да почне да се вози...