Автомобили > Генерално за Автомобилите

Винер Осигурување - Прашања и совети во врска со осигурување

<< < (46/51) > >>

antibiotic1:
@Винер Осигурување  Дали ке може една клаберска понуда за каско за  мазда 6 2014 2.2д Revolution ниво на опрема , возилото било под каско и претходно , првите 5 години но од претходнио газда а незнам каде, инаку јас сум газда од пред 2-3 недели.
Инаку кај вас сум со старото возило за АО некои 3-4 години и со осигурање за станот више 2год.

Винер Осигурување:

--- Цитат: antibiotic1 на 21 Април 2021, 16:17:41 pm ---@Винер Осигурување  Дали ке може една клаберска понуда за каско за  мазда 6 2014 2.2д Revolution ниво на опрема , возилото било под каско и претходно , првите 5 години но од претходнио газда а незнам каде, инаку јас сум газда од пред 2-3 недели.
Инаку кај вас сум со старото возило за АО некои 3-4 години и со осигурање за станот више 2год.

--- Крај на цитатот ---

Здраво

Ве молам да ни пратите слика/скен од сообраќајната дозвола во порака, може да ни го пишете и маилот на кој да Ви ја пратиме понудата.

Поздрав

AUDI:
Здраво Винер,кое е работното време на подружницата во Кавадарци,потребен ми е зелен картон а до 14ч сум на работа.Некој пост наназад имате наведено дека чине околу 5500ден,име измена или сеуште е таа?

Винер Осигурување:

--- Цитат: AUDI на 25 Јули 2021, 20:16:20 pm ---Здраво Винер,кое е работното време на подружницата во Кавадарци,потребен ми е зелен картон а до 14ч сум на работа.Некој пост наназад имате наведено дека чине околу 5500ден,име измена или сеуште е таа?

--- Крај на цитатот ---

Почитувани

Годишен (до истек на регистрација) Зелен картон за патничко возило над 66 киловати чини 5.536 денари.
Во Кавадарци има две филијали:
- ул.4 Јули бр.14
- 29 Ноември бр.26

Работно време на истите е од 08 до 16 часот.

Поздрав

AUDI:
Благодарам на инфото,само што го извадив картонот.

Навигација

[0] Индекс на пораките

[#] Следна страница

[*] Претходна страница

Оди на целосна верзија