Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Благодарност до Falangasaurus за дадените искрени совети и морална подршка во овие за мене тешки мигови кога татко ми се бори за живот !!!
Ни јавија дека операцијата добро поминала и дека е моментално на интензивна нега, во стабилна состојба. Се молам на Бога да биде се во најдобар ред! Св. Атанасиј Велики нека е на помош!!!
Благодарност до Саше за жмигавците!А сакам и ја на Томе да му бидам благодарен за фаровите. Ама кога е буљаш чоекот што да се прави
Благодарност до Куоре за гумата шо ми ја даде.. и остај то, зеде човекот тој го платил каргото Секоја ти чест стварно, не требаше. Некој да му речиш да појди само да ја остави во каргото, нема да оди а да не спомнуваме за плаќање. Борчам пиење Куоре
Благодарност до Томе што ми ги исполира фаровите
Цитат: Chlink на 01 Февруари 2013, 13:47:28 pmБлагодарност до Саше за жмигавците!А сакам и ја на Томе да му бидам благодарен за фаровите. Ама кога е буљаш чоекот што да се прави А кога тоа ќе му се заблагодаруваме на Томе, зошто и моите се за полирање
благодарност до никола_бб што се нафати да ми го среди плинот,ама на пат накај него сам се среди благодарност до зоки-поки што ми ја наптела хаубатаблагодарност до томе-колт за милион ситници средени од негова страна
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“