SBSettings уште на спиење турив, а Auxo се плаќа...
Друго нешо?
Бтв, NAVIGON, CoPilot или нешто трето?
- Lockinfo за пристап од лок скрин кон побитни работи(favorite contacts, непрочитани мејлови, пораки и сл, feeds). За кракната верзија прво инсталираш dba-tech common од cydia.xsellize.com а после официјалната верзија на локинфо.
- PasswordPilot си го сетираш пасвордот од апстор акаунтот за да не мора да го внесуваш секој пат кога симињаш нешто
- Ipastore (добра замена за instalous) од repo.cracklords.info
- iRetina ++ убава, елеганта тема за Sbsettings
Најдобрите сорсови кои би требало да се стават(каде можеш да го најдеш Auxo кракнат):
repo.insanelyi.com
repo.cracklords.info
sinfuliphonerepo.com
h7v.org
cydia.xsellize.com
Навигација јас користам iGo Eastern Europe и ми е одлична. Ама доколку неќеш да ти зафаќа многу место би ти ја препорачал Навигон заради можноста да одбереш кои мапи да ги симнеш директно од телефонот.
Фала за сорсовите

Е сеа, Lockinfo ми напраи проблем. Од неколку различни сорсови го стаив, ми го кочеше SB-от, па го извадив.
Стаив Ipastore, ама сеуште ништо не сум симнал преку тоа. У моментов Vshare ми брка работа.
Стаив Zephyr, што е tweak за мултитаскинг, ама и тој малце ми го бунеше телефонот, па го извадив и него

Најдов Auxo, добра ствар е

За изглед користам Springtomize 2 и Winterboard, со тоа што второто сеа го вадам, за да избегнам потенцијални конфликти меѓу двете.
Едно време ми пречеше внесувањето на пасс за апстор, ама коа ќе ми текне, не е толку лошо да ми го бара, пошто не е на одмет (од безбедносни причини

)
Убаа работа бил џејлбрејков