Не е забрането да се коментира за цени
Ете најново правило и на ит.мк имаш дека може да се пишува по огласи дали е добра цената или не да не се зафркне некој.
Многу оправдувања имаш за тоа што ме бараш низ темите на форумов. Имаш опција да не ми реплицираш ама опседнат си и не можеш да одолееш. Не знам што мислиш дека ќе постигнеш ако спамаш низ темиве, дека ќе прекинам да пишувам дека е скапо ли? Не пишувам лаги како и да е, може да му смета само на тој со лоши цени тоа што го пишувам.
Па, тебе треба да ти се забрани, јер немаш мерка.
Ова не е ит.мк.
Ќе се зафркнел... Не си толкав филантроп, само сакаш да просераваш.
Оправдувањето е едно - нема друг муабет од тебе, никаков придонес. Нит знаеме шо возиш, нит знаеме дали купи нешто, нит знаеме како-што одржуваш... Ама, ако има негде цена, прв си. Бот, пар екселанс.
Ти што ќе постигнеш е прашањето? Ќе се намалат цените? Слетај малку од облаците, никаков инфлуенсер не си.
Тоа дали пишуваш лаги е субјективна работа. Тоа што за тебе е лага, за мене може не е. Убаво ти кажа велешкиот, ништо не е скапо ако имаш пари.
Нај-на-крај, квотни ми твој пост каде си кажал дека цената е добра. Еден. Спрема тоа, нема добра цена за тебе, а следствено и моите реакции, пошто си ми преку таквото, а гледам и на останатите, само не сакаат, не можат или не им се ебава да ти кажат на начин на кој јас ти кажувам.
Ајде, повели, спинувај и не одговарај директно на ниедна прозивка од овој пост, пасус по пасус, туку сврти четврт муабет. Како по обичај...