Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Едит ако сакаш да се усовршиш со она спуштено тт нема да се усовршиш, тие спојлерите ќе летаат за две недели чим си била почетник.Земи неспортска кола ако сакаш да се усовршиш или некоја тигра
не бе, земи спортска, големи се шансите да те видиме на мотика
Кој го терал да става гуми од 1500 евра. А и дискови од 700.Можел да си стави оригинални за упола.
ако го купиш форумашиве ќе те тераат да му ставиш плин, па ремап и слично. бегај, ѓаволска работа е тоа
Ми треба кола на 1 година ама јас ако ја платам 9000 колку ќе можам да ја продадам за 1 година ?
Ако веќе си при пари, барем земи нешто подобро, поново, покул, со помалку километри, со нови зимски и летни гуми, 8 бандажи и со сервисна книшка.http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1948509-Mercedes-SLK-200-Kompressor--05Покрај ова, Аудито ТТ не би го ни погледнал.
Цитат: sunbeach123 на 17 Септември 2015, 10:01:17 amМи треба кола на 1 година ама јас ако ја платам 9000 колку ќе можам да ја продадам за 1 година ?Ти бараш гољф 5/6. Може и поскапо да го продадеш после 1 година.