Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Vlado_78 на 15 Август 2015, 14:29:17 pmЦитат: Drive-r на 15 Август 2015, 00:05:15 amЦитат: DARK MK1 GTI на 14 Август 2015, 18:43:48 pmedina zamerka crn kjumur bandas mnogu ja zatvoril kolata a ubav bandas Mногу мина ја прават истата грешка, виделе добар црн бандаж и ае да си ги исфарбаат и они и ќе усерат работа.Ни се познава каков дизајн е бандажот ни ништо, како да имаш челични црни.Колата ја земав со вакви бандаши, и јас истото го мислам дека боље е да се сребрени, али пошто ми изгледа дека се фабички црни па ми е страв ако ги офарбам дека на првото гребење кје се појави црната боја одоздола и кје бидат крш. Ајде да се сребрени па да ги префарбаш и ако се појави долната боја кога ќе се изгребат не е страшно пак кје биде сребрена....Ne te podrzuvam
Цитат: Drive-r на 15 Август 2015, 00:05:15 amЦитат: DARK MK1 GTI на 14 Август 2015, 18:43:48 pmedina zamerka crn kjumur bandas mnogu ja zatvoril kolata a ubav bandas Mногу мина ја прават истата грешка, виделе добар црн бандаж и ае да си ги исфарбаат и они и ќе усерат работа.Ни се познава каков дизајн е бандажот ни ништо, како да имаш челични црни.Колата ја земав со вакви бандаши, и јас истото го мислам дека боље е да се сребрени, али пошто ми изгледа дека се фабички црни па ми е страв ако ги офарбам дека на првото гребење кје се појави црната боја одоздола и кје бидат крш. Ајде да се сребрени па да ги префарбаш и ако се појави долната боја кога ќе се изгребат не е страшно пак кје биде сребрена....
Цитат: DARK MK1 GTI на 14 Август 2015, 18:43:48 pmedina zamerka crn kjumur bandas mnogu ja zatvoril kolata a ubav bandas Mногу мина ја прават истата грешка, виделе добар црн бандаж и ае да си ги исфарбаат и они и ќе усерат работа.Ни се познава каков дизајн е бандажот ни ништо, како да имаш челични црни.
edina zamerka crn kjumur bandas mnogu ja zatvoril kolata a ubav bandas
Блзиначка ќе да е Оваа ја знам, други се бандажите (ауди со 5 крака), тоа е проблемот кога имаш црни бандажи не се гледа моделот, треба да се потрудиш повеќе ...
После повеќе од една година планирање за префарбување на бандажте конечно се деси и тоа...Home Made ... После цело - викендно трлјање и шмирглање колата доби NEW LOOK (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
веројатно е ок,но сепак зависи и од стилот на возачот,но не верувам дека со многу пазење би се извадило бројка под 10 литри плин во Скопје.