За 200 евра вап нов убав немаш.Не се залетувајте по бројките,особено не кај непознати и нови произовители.Мојов керчер е 10 пати појак од овој иако е 140бара
Не ти треба ништо над 140бара за домашна употреба,но тие 140 да бидат вистински и со голем проток на вода,а не зезанции.
Јас дома имам керчер к7 140 бара и го платив 490 евра.Рачунај дека под 300 евра нема убав вап.
Види го ова одиш на половно.
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1687112Имав видено исто во италија пред 4 години.Многу јако,мало и квалитетно.НЕ ми се веруваше дека вакво малечко ќе има моќност толкава.Сакав тогаш да си донесам.Околу 240 евра беше на попуст,но имав толку многу работи земено и ќе требаше цел воз да земам.
Италијанецот инаку имаше перална и кога го мрзеше да ги пушта и влече големиве машини,ќе симнеше вакво и 5-6 коли ќе измиеше без да престане.Единствена Мана му е што нема место за ставање сјај,па мора рачно да го ставаш на кола,али големината си го прави своето и е навистина мобилно и убаво.
Ако е се во ред за 100 евра е безпари.Не e како керчер к7 како што го имам но е многу блиску до тие 140 бара,помало е и попросто и за парите најдобро би поминал.
Јас би го земал но купив кола па со пари сум краток,а и имам веќе к7 инаку не би се двоумел.