Автор Тема: Peugeot 4008 - ASX на Европски начин!  (Прочитано 10170 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Одг: Peugeot 4008 - ASX на Европски начин!
« Одговори #45 на: 05 Октомври 2011, 11:37:09 am »
Ствар укуса, нормално... Мене уопште не ми се свиѓаат моделите со расчепена уста (т.е. сите до пред некое време). Со фејслифтовите ги спастрија бар малце од малце, да не изгледаат ко пештери на тркала.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
« Одговори #46 на: 05 Октомври 2011, 12:19:56 pm »
Ствар укуса, нормално... Мене уопште не ми се свиѓаат моделите со расчепена уста (т.е. сите до пред некое време). Со фејслифтовите ги спастрија бар малце од малце, да не изгледаат ко пештери на тркала.
+1

Сите пред 206, па 206, 307 малку, па сега rcz и конечно ова новото aка ASX. Другите пежоа, се скроз утнати. Утнат им дизајн јазикот.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #47 на: 05 Октомври 2011, 12:21:13 pm »
Да не не свати некој погрешно - да се разбереме! Никој неможе со Хјундаи! Ама спореден со ASX...мјау...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #48 на: 05 Октомври 2011, 12:23:42 pm »
Да не не свати некој погрешно - да се разбереме! Никој неможе со Хјундаи! Ама спореден со ASX...мјау...

Тоа е одамна утврдено и установено, и го зимаме здраво за готово, затоа не го ни дискутираме уопште...

А иначе да, и мене поише ме ’аресе Пежово од АЅХ-от...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #49 на: 20 Октомври 2011, 18:38:54 pm »

Тоа е одамна утврдено и установено, и го зимаме здраво за готово, затоа не го ни дискутираме уопште...

А иначе да, и мене поише ме ’аресе Пежово од АЅХ-от...

+1