Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ne bi gi prjal sedistata so takvo nesto (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Treba da platat ako sakat tamu nesto
Што молиш, си има дечкото соба за таа работа, колата му служи за друга.
Абе види сеа гољф е тоа,нека си има резерва поубаво..
gotov e K barot i naemesten (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Poleka se sreduva kocionata pupa crevcata i sve ostanato okolu nejze eve kako ide cistenjeto i farbanjeto (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)kocionata pupa ofarbana metalik plava,vaka sveti posto e slikana so blic inace ne se tolku napadni kristalite(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)eve ja bez blic(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)