Автор Тема: RIP Miksi  (Прочитано 10600 пати)

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1273
Одг: RIP Miksi
« Одговори #90 на: 14 Април 2015, 01:31:44 am »
Ти се знаеш со овој (живиов) Микси па да паѓаш до толку у депресии или таков си за се потресителен?

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7437
« Одговори #91 на: 14 Април 2015, 01:41:02 am »
Па дали е можно, баш пред некој ден му ги проверував профилот дали е истиот човек што го познавам од авијација форумот.. тогаш заклучив дека не е, дека Микси тука е помлад дечко од пилотот кој го познавам... но ете, истиот бил. 

Нека почива во мир.

(не знам што се случува со тие срцеви удари во последно време, пред месец дена изгубив 22 годишен братучед од иста причина :(  )

Некој нешто смешал. Починатиот е Михајло Ивановски - Микс, пилот во војска, а јас сум Микси - Алкесандар Николов. И сум жив. И отклучете ми ја темата за Ланчијата пошто сакам да постирам.

Реков јас../ И меилот на профилот на микси од форумов е алексаднар....@тхоме, а знаев дека починатиот е Михајло (РИП)...

Сепак, нема да му замерам на Филип за ова што го направил, затоа што во тие моменти набрзинка постирал, делириум...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #92 на: 14 Април 2015, 01:44:09 am »
И јас ќе кажев дека во такви моменти, кога човек не е при себе, не би требало да му се зема толку за зло, па уште тука у несвес да се паѓа молим те...

Двајцата авијатичари, пилоти и што ти ја знам, едниот „Микс“, другиот „Микси“, и стварно, многу тешко човек да направи забуна.

Микси, мило ми е што не се работи за тебе, а на Микс нека му е лесна земјата, верувам дека отишол на подобро место, пошто полошо од ова, тешко дека ќе најде.

Олабавете малку со „банови“, „колнења“ и распнувања на Филип. Не дај Боже вие да се најдете во истата ситуација.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1925
« Одговори #93 на: 14 Април 2015, 01:45:05 am »
Ти се знаеш со овој (живиов) Микси па да паѓаш до толку у депресии или таков си за се потресителен?

Тебе не ти е срам вакво нешто да напишеш?

Ни јас не го знам лично, но член на форумов е и сум му читал мислења, имам некој респект према човекот и кога ја видов темава се стресов.

Инаку filipv сигурно намерно не направил грешка, но јас би му препорачал да си провери и потврди пред нешто да напише.

Нека почива во мир Михајло Ивановски - Микс.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6670
« Одговори #94 на: 14 Април 2015, 05:19:02 am »
Имам преку 4-5 литри пиво испиено и пола литро ракија испиено и кога го читам ова, толку ме фати смеа, викенд на мртовци.

АЈ добре ни дојде назад Микси ;D

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Одг:
« Одговори #95 на: 14 Април 2015, 07:25:51 am »
Breee sto sve Nema da vidis na forumov ..... Ne mi se veruva.

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 965
    • nobrain.dk
« Одговори #96 на: 14 Април 2015, 07:52:03 am »
Расипан телефон, Welcome back
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #97 на: 14 Април 2015, 08:27:46 am »
Aj aj aj aj... Ова не е за „легендарни постови“ туку „легендарни теми“.

Прво и основно да му се извинам на членот Miksi. Биди жив и здрав уште 100 години, заедно со сите што ти се најмили. Гледај на ова од посветлата страна: доби искрени комплименти - и тоа врз база на она што си го пишувал - дека и океј и паметен дечко.

Второ, да им се извинам на сите форумаши за реметот.

На кратко да објаснам како дојде до оваа забуна: некаде лани во јуни бев на гости во воздухопловната база во Петровец кај сега починатиот мајор Микс. Од таму пуштив и слика со кокошарникот на писта (ме мрзи да барам линк на форумов). Ден-два потоа добив приватна порака од Miksi у стилу „ти ли си тој што беше на петровец пред некој ден“ или така некако. И од тој момент натаму у мојоата глава Микс = Miksi. Уште кога Miksi се распиша за авијација - тоа само ја потврди замената на идентитетита. Со Микс и праевме муабет за форумскиот живот - само што сме мислеле на два различни форуми (facepalm).

Како и да е, имајте на ум дека и понатаму сум со навистина починат пријател и измешани чувства, така да пред да продужите со пукање заслужен сеир, дајте бар ден-два.

Фала на разбирањето.