Автор Тема: Вицови & Смешки  (Прочитано 1060678 пати)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Одг: Вицови & Смешки
« Одговори #390 на: 18 Август 2011, 23:26:00 pm »

Што е тоа?
- Сите одат, еден ебе: Сватови.
- Еден оди, сите ебат: Трпе на службен пат.
- Сите одат, сите ебат: Излет на синдикалци.
- Сите одат, еден наебал: Погреб.
- Еден ебе, сите спијат: Состанок.
- Сите одат, сите наебале: Работна акција.
- Еден оди, сите наебале: Контрола на УЈП
Хехехехе ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #391 на: 19 Август 2011, 00:16:22 am »

Како на латински се вика импотенција?
- Vidi mi visi.
Vidi meni visi!
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
« Одговори #392 на: 21 Август 2011, 04:17:05 am »
Џандар запира кола заради брзо возење и му вели на возачот:
- Друже, те чекав тебе цел ден!!!
На што возачот му враќа:
- Да? Епа еве, стигнав најбрзо што можев.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #393 на: 21 Август 2011, 23:54:01 pm »
Миле Фаланга добива хитен повик од Службата за заштита на извитоперени вонземјани...дека НЛО слетал во шумата надј Групчин и сега он треба како и во претходнио случај да оди да воспостави прв контакт со Вонземјаниве.

Пред да трга преку телефон колегата од канцеларијата на ДЗИВ (Друштво за Заштита на Извитоперени Вонземјани) го упатува на основните работи на кои треба да припази.....!

Миле брат, знаеме засега дека се мали то ест многу ниски по раст, дека се Ртка Зелени и дека рацете им толку долги што им се влечат по земја!

Во случај на близок контакт, зборувај им Одсечно и Испрекинато, во слогови,  затоа што само така можат да те разберат.

Приближувајќи се до самото место на настатанот, Миле вози оф роуд, полека со сите наострени сетила до максимални граници...И ЕТЕ ГО!

Мало Зелено, со рацете до земја....се испречило пред него.....со прикован и блед поглед упатен во правец на Баблс.

Излегува Миле наш и нормално спрема упатставата од ДЗИВ му се обраќа на вонземјанинот одсечно и со испрекинати зборови....!

Јас сум МИ..ЛЕ ме ви..ка.аат Фа..ла...нга...тука се во...зам!

А вонземјанинот гласно и со намуртен глас му одговара...: Јас сум Панче шумарот и тука СЕРАМ...бриши оттука!
« Последно менување: 21 Август 2011, 23:56:43 pm Sportex »

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #394 на: 22 Август 2011, 00:14:24 am »
хехехехххе :):):):) и потоа Миле Фаланга се пензионираше :) :P
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #395 на: 22 Август 2011, 00:35:34 am »
Миле Фаланга добива хитен повик од Службата за заштита на извитоперени вонземјани...дека НЛО слетал во шумата надј Групчин и сега он треба како и во претходнио случај да оди да воспостави прв контакт со Вонземјаниве.

Пред да трга преку телефон колегата од канцеларијата на ДЗИВ (Друштво за Заштита на Извитоперени Вонземјани) го упатува на основните работи на кои треба да припази.....!

Миле брат, знаеме засега дека се мали то ест многу ниски по раст, дека се Ртка Зелени и дека рацете им толку долги што им се влечат по земја!

Во случај на близок контакт, зборувај им Одсечно и Испрекинато, во слогови,  затоа што само така можат да те разберат.

Приближувајќи се до самото место на настатанот, Миле вози оф роуд, полека со сите наострени сетила до максимални граници...И ЕТЕ ГО!

Мало Зелено, со рацете до земја....се испречило пред него.....со прикован и блед поглед упатен во правец на Баблс.

Излегува Миле наш и нормално спрема упатставата од ДЗИВ му се обраќа на вонземјанинот одсечно и со испрекинати зборови....!

А вонземјанинот гласно и со намуртен глас му одговара...: Јас сум Панче шумарот и тука СЕРАМ...бриши оттука!
Човече знаеш што ? ???
НЕ СИ НОРМАЛЕН!!!

ЗАКОН СИ
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #396 на: 22 Август 2011, 00:46:21 am »
Да не ти е идол Јове?

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #397 на: 22 Август 2011, 01:25:45 am »

Во случај на близок контакт, зборувај им Одсечно и Испрекинато, во слогови,  затоа што само така можат да те разберат.

Хахаахах не си здрав , жими се . :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #398 на: 22 Август 2011, 10:54:40 am »
Фатија кумановац златну рибу и она му кажала ако гу пушти ке му испуни жељу.
И кумановац кажаја Ауди Q7!

Риба: Сакаш ли на лизинг или на кредит?
Кумановац: А ти сакаш ли на зејтин или на маст?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34293
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #399 на: 22 Август 2011, 11:11:41 am »
;D

Спортекс, ама ќе ти смислам еден виц има цел форум да го помочам од смеење, чекај само да ми текне.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #400 на: 22 Август 2011, 11:12:51 am »
Фатил Спортекс златен крап. И крапот му вика аман пушти ме добар клаберу ќе ти исполнам една желба...

И спортекс го пуштил.........

Хахахахаха, крапот бил златен и му го турил на спортекс ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #401 на: 22 Август 2011, 11:15:08 am »
Чекај, друг.

Спортекс фатил златен крап и крапот му вика ама клаберу пушти ме ќе ти исполнам една желба.
Спортекс се мисли, Митсубиши има.... мисли, мисли, не му текнува. Се врти на окулу го гледа Гојдо пасе трева...
И му вика на крапот, океј закам да ми го направиш Стојанче како на животињана онаму...
И доброооооо... Си оди Спортекс дома и му се примочало. Иде у ќенеф и си го бара не може да си го најде.... Кога тоа крава било!!!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #402 на: 22 Август 2011, 11:16:13 am »
;D

Спортекс, ама ќе ти смислам еден виц има цел форум да го помочам од смеење, чекај само да ми текне.

Мисли, мисли...јас сум повеќе од сигурен дека ќе ти падне нешто добро и големо на памет...само пази да не е некој клавир! ;D

Отсутен IvAnA

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 487
« Одговори #403 на: 22 Август 2011, 21:35:31 pm »
Отишол принц кај царот:
- Го исполнив ветувањето, еве ја главата на змејот! Вие ќе го исполните ли вашето ветување?
- Да, еве ја раката на принцезата...

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
« Одговори #404 на: 22 Август 2011, 22:15:21 pm »
Една баба оди на пазар, застанува кај тезгата на Цветко и прашува:
- Што е ова?
- Домати.
- Дај ми еден килограм, но секој домат спакувај ми го одделно.
Цветко ги пакува доматите, а бабата пак прашува:
- А ова?
- Пиперки.
- Дај ми еден килограм, но секоја пиперка спакувај ми ја одделно.
Цветко ги пакува пиперките, а бабата пак прашува:
- Што е ова?
Цветко рекол:
- Тоа е леќа, ама не е за продавање.